Κατηγορίες
Football League - Μεταγραφές

Football League – Απομένει η ανακοίνωση για τους πέντε!

toskas dimitrisΠέντε ποδοσφαιριστές βρίσκονται ήδη στην πρωτεύουσα της Φθιώτιδας και αναμένεται η επίσημη ανακοίνωση από πλευράς της ΠΑΕ. Στα αξιοσημείωτα, η απόκτηση του Πέτρου Κοντεών, που έφυγε από τον ΑΟΤ με…ανταλλαγή ανακοινώσεων αλλά και η προσθήκη του έμπειρου πορτιέρο Δημήτρη Ρίζου.

Αναλυτικά τα ονόματα που αναφέρει σήμερα το starsports.gr ! 

-Δημήτρης Τόσκας, 24 ετών, κεντρικός αμυντικός από τον Ηρακλή. Έχει αγωνιστεί ακόμη σε Πιερικό, ΠΑΕΕΚ (Κύπρος) και Πανιώνιο.

-Πέτρος Κοντέων, 30 ετών, αμυντικός από τα Χανιά. Έχει παίξει ακόμη σε ΠΑΟΚ, Νίκη Βόλου, Πανσερραϊκό, Διαγόρα Ρόδου, Ολυμπιακό Βόλου, Πιερικό, Δόξα Δράμας και Ηρακλή.

-Δημήτρης Ρίζος, 39 ετών, τερματοφύλακας από τον Ολυμπιακό Βόλου. Στο παρελθόν φόρεσε τη φανέλα των: Λύκων, Αιγάλεω, Λεωνιδίου, Κιλκισιακού, Αγροτικού Αστέρα, Πιερικού, ΠΑΟΚ, Αναγέννησης Καρδίτσας, Παναιγιάλειου, Κισσαμικού και Α.Ο.Χανίων. Στην Κύπρο αγωνίστηκε με τη Δόξα Κατωκοπιάς και με τον Ολυμπιακό Λευκωσίας.

-Γιάννης Τσόπελας, 24 ετών, αμυντικός από τη Ζάκυνθο. Πριν τη νησιώτικη ομάδα έπαιξε στην Καλαμάτα.

-Κώστας Τσαμούρης, 21 ετών, αμυντικός. Αγωνίστηκε και την περσινή σεζόν στον ΠΑΣ Λαμία. Διεθνής με την Εθνική Νέων και πριν τη Λαμία άνηκε στην Ξάνθη.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected