Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

Αχιλλέας Νεοκαισάρειας – ΓΑΣ Σβορώνου (2-1) Δεύτερο τεστ για τους Πιερείς

DSCF8704Γράφει ο Μπάμπης Πεΐδης, pieriasport.blogspot.gr

Ένα πολύ καλό για την εποχή φιλικό παιχνίδι παρακολούθησαν στο γήπεδο της Ανδρομάχης οι φίλοι του ποδοσφαίρου στην περιοχή μας.

Ο Αχιλλέας της Γ΄εθνικής κατηγορίας καταπονημένος απο τις καθημερινές διπλές προπονήσεις, απέναντι στον νεανικό και φιλόδοξο ΓΑΣ Σβορώνου
που με τα νέα του παιδιά “έκλεψε” την παράσταση στο παιχνίδι προετοιμασίας που άφησε γενικά καλές εικόνες στους δυο τεχνικούς των ομάδων.

Σίγουρα είναι πολύ νωρίς για συμπεράσματα και όποιες εκτιμήσεις γίνουν αυτή την εποχή δε θα έχουν βάση αφού αργούν να ξεκινήσουν οι επίσημες διοργανώσεις και για τις δυο ομάδες.

Αυτό όμως που θα θυμούνται όλοι από το φιλικό αυτό παιχνίδι, είναι οι “κόντρα” επιθέσεις των νεαρών ποδοσφαιριστών του Σβορώνου. Ο πιο έμπειρος και ποιοτικός Αχιλλέας, έκανε τις φάσεις που χρειαζόταν απλά για να επικρατήσει στην αναμέτρηση.

Στο 35΄ο Γιώργος Ευαγγελόπουλος άνοιξε το σκορ για τον ΓΑΣ μετά από πολύ καλή ατομική ενέργεια και σουτ από το ύψος της περιοχής της εστίας των “τυπικά” γηπεδούχων που έπαιζαν με πολλούς νεαρούς ποδοσφαιριστές στην σύνθεση τους.

Στην επανάληψη ο Αχιλλέας είχε τους “βασικούς” του ποδοσφαιριστές στον αγωνιστικό χώρο, είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων αλλά ο ΓΑΣ στις αντεπιθέσεις ήταν κυριολεκτικά, φωτιά.

Αρχικά η ομάδα του Νίκου Τσιτσιλίκα ισοφάρισε στο 75΄με εύκολο πλασέ του Αλέξη Κλιάνη μετά από πολύ καλή ατομική προσπάθεια του Γιάννη Δερμίση και στο 79′ ο Βασίλης Νάκας πήρε όμορφη μπαλιά στα δεξιά και με δυνατό πλασέ έδωσε τη νίκη στην ομάδα του με 2-1.

Οι συνθέσεις:

Ο Νίκος Τσιτσιλίκας ξεκίνησε στο πρώτο μέρος με τους Τζήμα (33΄Τοπουζλής), Τσιάμη, Φουρκιώτη, Ηλιάδη, Μπλούμη, Καραμανώλα, Ποτουρίδη, Τσουμτσιούδα, Φλαρούτζο, Βραχνό και Λύτρα.

Στην επανάληση έπαιξαν και οι Μπικυρόπουλος, Λαζαρίδης, Δερμίσης, Καπασακαλίδης, Γ. Παναγιωτίδης, Κατσιαμήτας, Κλιάνης, Νάκας, Ζαχαράκης.

Ο Γιώτης Αμανατίδης χρησιμοποίησε στο πρώτο μέρος τους Κουδουνά, Καταχιώτη, Τσιρίμπαση, Τριανταφύλλου Θ., Μπίνια, Σταφύδα, Παπαδόπουλο, Μαργαρίτη, Τσιτλακίδη, Ευαγγελόπουλο και Ν. Βούλγαρη.

Στην επανάληψη αγωνίστηκαν και οι Χ. Βούλγαρης, Κ. Μπίνιας, Ρέμα Γιούργκεν, Αυριωνίδης, Αδάμος, Δεληγιάννης, Τριανταφύλλου Γ., Καστανάρας, Σαμαλής, Σαρρής και Ξανθόπουλος.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected