Κατηγορίες
Ποδόσφαιρο Κόσμος

Europa League – Πολύ σκληρός για να πεθάνει ο “δικέφαλος”!

ImageHandlerΤο προκλητικό διαιτητικό τρίο που έστειλε η UEFA στη Σλοβακία ήταν πιο ισχυρός αντίπαλος για τον ψυχωμένο ΠΑΟΚ του Τούντορ από τη Σπάρτακ Τρνάβα! Ο δικέφαλος ομως τους άφησε με την όρεξη (1-1) και πάει σφαιράτος στα πλέι οφ του Europa League!

Λέγεται Τομπίας Βελτς, εκ Βισμπάντεν ορμώμενος και από το βράδυ της Τετάρτης, άξια, με το… στραγάλι του, μπήκε πια στην ίδια κατηγορία με την Άνγκελα Μέρκελ και τον Βόλφγκανγκ Σόιμπλε σε ότι αφορά το ποσοστό δημοφιλίας του στην Ελλάδα! Ο Γερμανός διαιτητής έκανε ότι περνούσε από την… σφυρίχτρα του για να αποκλείσει τον ΠΑΟΚ, όμως το πρώτο επαγγελματικό γκολ του Δημήτρη Κωνσταντινίδη (48’) αποδείχθηκε «χρυσό», αφού η ομάδα του Ίγκορ Τούντορ έφυγε αλώβητη από την έδρα της Σπάρτακ Τρνάβα (1-1) και συνεχίζει στα πλέι-οφ του Europa League κόντρα σε Θεούς και Δαίμονες!

Δεν πρόκειται για εθνικιστικό παραλήρημα, ούτε για κείμενο… φουστανέλα! Ο Γερμανός διαιτητής ήταν πραγματικά να τον… πεις στο ποτήρι. Για ένα ολόκληρο ημίχρονο ανέχθηκε το ξύλο των Σλοβάκων που τελείωσαν το πρώτο μέρος με πάνω από 15 φάουλ, αλλά λιγότερες κάρτες από τους παίκτες του ΠΑΟΚ! Έδωσε ένα… μυθικό πέναλτι, που δίνεται μία φορά στα εκατό χρόνια, όταν ο Όλσεν προστάτευσε (με προτεταμένο γόνατο) την μπάλα που ήταν στην αγκαλιά του, όμως εκείνος (με την βοήθεια του βοηθού) «είδε» πέναλτι, με τον Σάμπο να ανοίγει το σκορ (33’), την ώρα οι Σλοβάκοι είχαν μηδέν τελικές και ο ΠΑΟΚ τέσσερις κλασικές χαμένες ευκαιρίες με Μακ (10’), Κάτσε (12’), Πέλκα (29’) και μία ακόμα απίστευτη διπλή φάση με Μυστακίδη-Πέλκα (28’).

περισσότερο ρεπορτάζ στο sdna.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected