Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά - Μεταγραφές

Εθνικός Αγιονερίου – Οι μεταγραφές, τα φιλικά και η πορεία της προετοιμασίας

ΠΡΟΠΟΗΣΗ-ΕΘΝΙΚΟΣ-ΝΜε καθημερινές προπονήσεις στο γήπεδό του ολοκλήρωσε την προετοιμασία του Εθνικού Νέου Αγιονερίου υπό την επίβλεψη των κ.κ.Γεωργιάδη και Φωτιάδη, οι οποίοι δίδουν ιδιαίτερη βαρύτητα στη φυσική κατάσταση προκειμένου να αντεπεξέλθουν οι ποδοσφαιριστές με τον καλύτερο δυνατό τρόπο στον «μαραθώνιο» του πρωταθλήματος της Γ εθνικής, όπως τονίζεται στην σχετική ανακοίνωση.

Από την Πέμπτη 6 Αυγούστου η ομάδα θα προετοιμάζεται στο προπονητικό κέντρο των Άνω Πορροϊων Σερρών, όπου την Τετάρτη 12.8.15 θα πραγματοποιήσει το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της.

Ακολούθως θα δώσει φιλικούς αγώνες. Έως τώρα έχουν οριστικοποιηθεί φιλικές αναμετρήσεις με την ομάδα του Αστέρα Μ.Βρύσης για την Τετάρτη 12.8.15 ημέρα επιστροφής από τα Άνω Πορρόϊα στην Μ.Βρύση.

Την Παρασκευή 14.8.15 ο Εθνικός θα αγωνισθεί στο Αιγίνιο Πιερίας με τον τοπικό Αιγινιακό ενώ την επόμενη, Σάββατο 15.8.15, (ανήμερα της Θεομητορικής εορτής της Κοιμήσεως της Θεοτόκου), θα παίξει στον Επτάλοφο με τον τοπικό ΠΑΟΝΕ.

Το Σάββατο 22 Αυγούστου εκτός έδρας ο Εθνικός Ν. Αγιονερίου θα ταξιδέψει στις Σέρρες και πιο συγκεκριμένα στον Γάζωρο όπου και θα τεθεί αντιμέτωπος με τον συνονόματο του Εθνικό Σερρών / Γαζώρου και τέσσερις ημέρες αργότερα στο δημοτικό στάδιο Κιλκίς θα αντιμετωπίσει σε μια άτυπη ρεβάνς (του φιλικού αγώνα της 14ης Αυγούστου) τον Αιγινιακό Πιερίας.

 Οσον αφορά όμως τα φιλικά το καλύτερο η Διοίκηση το κρατά ως έκπληξη προς το φίλαθλο κοινό καθώς θα πραγματοποιήσει την πιο σπουδαία φιλική αναμέτρηση με μεγάλη ομάδα της super league. Η ημερομηνία παραμένει ακόμη σε εκκρεμότητα αλλά πάντως ένα είναι σίγουρο ότι θα πραγματοποιηθεί ως το πιο δυνατό τεστ ενόψει των επίσημων υποχρεώσεων του Εθνικού για στο πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής Κατηγορίας.

Οι Δ. Υψηλός Α. Αϊβάζης και Α.Μητσιό sτον Εθνικό

Τρεις ακόμη παίκτες ενέταξε στην δύναμή του ο Εθνικός Αγιονερίου.

Συμφώνησε με τον 23χρονο μεσοεπιθετικό Δημήτρη Υψηλό από τον Καμπανιακό Χαλάστρας, τον 23χρονο αμυντικό Θανάση Αϊβάζη από τον Ορφέα Ελευθερούπολης Καβάλας και τον 18χρονο ταλαντούχο μεσοεπιθετικό Θανάση Μητσιό, που αποκτήθηκε ως δανεικός για μία περίοδο από τον Αγροτικό Αστέρα Ευόσμου Θεσσαλονίκης.

Παράλληλα ζήτημα ωρών όπως δείχνουν οι μέχρι τώρα συνομιλίες είναι η ανανέωση συνεργασίας του Εθνικού με τον έμπειρο τερματοφύλακα Χρήστο Καλογεράκη (γεν. 1984) ο οποίος αγωνιζόταν στην ομάδα και την περασμένη αγωνιστική περίοδο (2014 – 2015).

maxitis.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected