Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά - Μεταγραφές

Γ Εθνική – Σπουδαία προσθήκη για τον Θεσπρωτό, στις προπονήσεις ο Ημαθιώτης Χρήστος Πίτος!

SAKHS_20131210-132702_1Τον 28χρονο (15/10/87) επιθετικό Θανάση Σαλταπίδα απέκτησε ο Θεσπρωτός.

Ο τρικαλινός φορ έχει πίσω του σπουδαία καριέρα, αφού έχει περάσει από πολλές ομάδες: Χανιά, ΑΟ Τρίκαλα. Εθνικό Φιλιππιάδας, Θύελλα Πετρωτού, ΠΑΟ Κρουσσώνα, Κισσαμικός, Ηρόδοτος, ενώ τη σεζόν που μας πέρασε αγωνιζόταν στον Ατσελένιο της Κρήτης.

Ήρωας στον περσινό τελικό Κυπέλλου Ηρακλείου: Δείτε στο βίντεο πως ο νέος επιθετικός του Θεσπρωτού, χάρισε τον περασμένο Μάρτιο το Κύπελλο στον ΠΟΑ με γκολ στο 86΄, ενώ είχε μπει στο ματς λίγο νωρίτερα.

Στις προπονήσεις ο Χρήστος Πίτος

Ο 36χρονος Ναουσαίος Χρήστος Πίτος, θα βρεθεί στην Ηγουμενίτσα και θα ενταχθεί στην προετοιμασία των κιτρινόμαυρων υπό μορφή δοκιμής.

Ο έμπειρος αμυντικός ξεκίνησε από τη Νάουσα, στην οποία έπαιξε για τέσσερα χρόνια, μέχρι να κάνει το μεγάλο άλμα στην ΑΕΚ, το 2000, αλλά πέρα από μια μόνο εμφάνιση στο Πρωτάθλημα (έπαιξε επίσης στην ήττα με 6-1 από τον Ολυμπιακό στο Κύπελλο), δεν κατάφερε να καθιερωθεί και αποχώρησε έπειτα από μια χρονιά.

Ακολούθησαν Εθνικός Αστέρας, Μαρκό, Ιαλυσός, Ρούβας, Νάουσα (10-12), Λευκάδια (12-14). Πέρυσι στο α΄μισό της σεζόν αγωνίστηκε στον Αχιλλέα Νάουσας (Α΄Κατηγ.) ενώ το Γενάρη μεταγράφηκε στον Απόλλωνα Αρναίας χωρίς να κάνει συμμετοχή.

thesprotiaball.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected