ΕΠΣ Πέλλας - Μεταγραφές

ΕΠΣ Πέλλας – Τελευταία μεταγραφικά νέα

1238829_396967470425467_1328920610_nΔιπλό μεταγραφικό χτύπημα πραγματοποίησε ο Ακρίτας Σωσάνδρας.

Συγκεκριμένα, ήρθε σε συμφωνία με τον ταλαντούχο τερματοφύλακα Βασίλη Καρατζίδη (φωτ) και με τον έμπειρο μεσοαμυντικό Πέτρο Στούπη από τον Όλυμπο Αψάλου.

moouirzisΈντονη κινητικότητα παρατηρείται στη Νίκη Αξού όπου η Διοίκηση του Μάκη Τρελόπουλου προσπαθεί να ενισχύσει την ομάδα αλλά και να δημιουργήσει τις προϋποθέσεις για την επίτευξη των στόχων ενόψει της νέας σαιζόν.

Προπονητής και φέτος είναι ο Νίκος Τσιρογιάννης, ενώ αποκτήθηκαν οι τερματοφύλακες Νίκος Μουρζίδης (φωτ) από Φίλιππο Γιαννιτσών και Δημήτρης Δομουχτσίδης (ελεύθερος), όπως και οι Κώστας Παπαδόπουλος επιθετικός από Μ.Α. Ν. Πέλλας και Λέντι Φουρέιρα μέσος από Δόξα Μελισσίου.

Από την άλλη, αποχωρεί ο μεσοεπιθετικός Λέντι Ουρούτσι με προορισμό την Αναγέννηση Γιαννιτσών.

11

Στην Μαύρη Θύελλα Λυκοστόμου θα συνεχίσει ο νεαρός επιθετικός Βασίλης Κυριακίδης που πέρσι βοήθησε τα μέγιστα στην άνοδο του Άρη Λουτρακίου στην Α1.

7Ενισχύθηκε αρκετά η φιλόδοξη Ένωση Τσάκων στις μεταγραφές, ενώ ίσως γίνουν και άλλες κινήσεις μέχρι το τέλος των μεταγραφών.

Μέχρι στιγμής πάντως έχουν αποκτηθεί οι Κωνσταντίνος Βυρώζης από Νίκη Βορεινού, Χρήστος Οξούζογλου (φωτ) από Δόξα Εξαπλατάνου, Γιώργος Γρηγοριάδης από Αναγέννηση Δωροθέας, Θοδωρής Μανίσης από ΠΑΣ Ξιφιανής, Θοδωρής Σαμαράς από Άρη Λουτρακίου, ενώ τον αντίθετο δρόμο πήραν αποχωρώντας οι Σταύρος Ορτζάνης στην Δόξα Εξαπλατάνου, ΤάσοςΙωάννου  στον Α.Σ. Προμάχων, Πόλυς Δουμανίδης (ελεύθερος).

aridaianews.blogspot.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected