K20 - K17 - K15 - Α ΕΠΣ Ημαθίας

Φιλικά Προετοιμασίας – Το report των φιλικών σε Άραχο και Αλεξάνδρεια (photos)

μπαλα10Παραμονή Παναγίας η σημερινή ωστόσο οι ομάδες συνεχίζουν ακάθεκτες την προετοιμασία τους ενόψει της νέας σεζόν.

Τα σημερινά ματς σε Άραχο και Αλεξάνδρεια είχαν μεγάλο ενδιαφέρον όσον αφορά το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο της Ημαθίας.

Ποντιακή Νεολαία Αράχου – Μακροχώρι  3-1

Η Ποντιακή Νεολαία Αράχου, σε ακατάλληλη ώρα όσον αφορά την εποχή (16.30 ώρα έναρξης) και κάτω από αφόρητη ζέστη, επικράτησε του Μακροχωρίου με 3-1, στην άτυπη ρεβάνς του φιλικού της 8ης Αυγούστου (είχαν επικρατήσει οι “ασπρόμαυροι” με 2-0).

Η ομάδα του Σάκη Παγγούρα παρουσιάστηκε περισσότερο έτοιμη στο σημερινό παιχνίδι και με σαφώς περισσότερες επιλογές όσον αφορά τους παίκτες που είχε στη διάθεση του ο έμπειρος τεχνικός, έφτασε δίκαια στο 3-1. Από την άλλη πλευρά, η νεανική ομάδα του Μάκη Γιαννόπουλου φάνηκε κουρασμένη από το φιλικό με τον ΓΑΣ Ροδοχωρίου πριν από 48 ώρες, ωστόσο έτρεξε και πάλι πολλά χιλιόμετρα στον αγωνιστικό χώρο.

Τα γκολ για τους “πράσινους” πέτυχαν οι Κώστας Κίτσας, Παπαδόπουλος Σ. και Μουταφίδης ενώ το γκολ για την Ένωση πέτυχε ο Κάσας.

Διαιτητής της αναμέτρησης ο κ. Μαργαρίτης

φωτορεπορτάζ από το alexandriamou.gr

ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας – Βέροια Κ17  1-2

Ανοιχτό παιχνίδι στο ΔΑΚ Αλεξάνδρειας, με τους δύο προπονητές να βγάζουν περισσότερα συμπεράσματα από το σημερινό φιλικό.

Η ομάδα του Δημήτρη Χριστοφορίδη, που χρησιμοποίησε 25 ποδοσφαιριστές, είχε περισσότερα τρεξίματα στον αγωνιστικό χώρο και εκμεταλλεύτηκε στο έπακρο την κούραση των κυπελλούχων Ημαθίας.

Το πρώτο ημίχρονο δεν είχε τις μεγάλες συγκινήσεις, χωρίς όμως το παιχνίδι να χάνει σε ρυθμό και εκατέρωθεν προϋποθέσεις για κάποιο τέρμα. Ωστόσο τα γκολ ήρθαν στο δεύτερο 45λεπτο, με τη “Βασίλισσα” να προηγείται 0-2 χάρη σε τέρματα των Παπουτσίδη (70′ πέναλτι) και Αϊρατζή (77′) ενώ ο ΠΑΟΚ μείωσε στο 88′ επίσης από την άσπρη βούλα με εκτελεστή τον Χρήστο Ζωγράφο.

φωτορεπορτάζ από το alexandriamou.gr

Συνθέσεις

ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας : Σιαφαρίκας, Μπουκλάς Ανδ., Βασιλείου, Λαδάς, Κίτσας Λ., Χαρισούδης, Κίτσας Χ., Κίτσας Θ., Θεοδώρου Κυρ., Τζέπης Β., Ζωγράφος. Αγωνίστηκαν και οι Καρατάσος, Μπουκλάς Γ.Α., Μπουκλάς Γ.Λ., Τόλιος, Κίτσας Ν., Μάρκου

Βέροια Κ17 : Μπλατσιώτης, Κωνσταντινίδης, Ραμτζής, Αποστολίδης, Τσουλχάι, Στυλίδης, Μουρατίδης, Φωτόπουλος, Τσιότρας, Καραγιάννης, Τηλκερίδης.

Αγωνίστηκαν και οι Νικολαΐδης, Σιαφαρίκας, Θεοδωρίδης, Κρίπας, Σαρακατσιάνος, Ιτσκάρας, Βούζας, Ταλέμπορας, Παπακωνσταντίνου, Αϊρατζής, Καϊσίδης, Πετρούσης, Καγκελίδης, Κουτσούκης

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected