Γ Εθνική / Τοπικά

Αιγινιακός – Εθνικός Αγιονερίου (3-0) Εντυπωσιάζει η ομάδα της Πιερίας στα φιλικά

imageΓράφει ο Μπάμπης Πεΐδης, pieriasport.blogspot.gr

Συνεχίζει τις καλές του εμφανίσεις στα φιλικά παιχνίδια ο Αιγινιακός που δείχνει να σταθεροποιεί την απόδοση του και να προσφέρει θέαμα ανάλογο με το πλούσιο «οπλοστάσιο» που διαθέτει.

Η ομάδα της Πιερίας κέρδισε και τον Εθνικό Αγιονερίου με 3-0 σε ένα παιχνίδι που έγινε στο Αιγίνιο και ευχαρίστησε τους φίλους της ομάδας που το παρακολούθησαν.

Το σκορ άνοιξε με σουτ ο Καρακατσάνης μετά πο όμορφη ομαδική προσπάθεια των παικτών του Αιγινιακού στο 40΄και ο ίδιος παίκτης διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του στο 70΄με ένα πανέμορφο σε εκτέλεση γκολ με φαλτσαριστό σουτ στο «γάμα» της εστίας του τερματοφύλακα του Εθνικού.

Το τελικό 3-0 διαμόρφωσε ο βούλγαρος Ράτκο μετά από καλή σέντρα του Αχαλινόπουλου στο 83΄.

Όσον αφορά τους παίκτες που δεν αγωνίστηκαν ο Ντίντακ είναι στο στάδιο της αποθεραπείας και σύντομα θα επιστρέψει αφού ξεπέρασε τον τραυματισμό του.

Οι παίκτες που χρησιμοποίησε ο Γιώργος Φοιρός στο πρώτο ημίχρονο ήταν οι Τόλιος, Αραμπατζής, Δερμητζόγλου, Δήμου, Λιόλιος, Σαββίδης, Πέντα, Ζούρκος, Ατανάσωφ, Καρακατσάνης και Αχαλινόπουλος Κ.

Στο δεύτερο μέρος έπαιξαν και οι Φαρμάκης, Κωστίκος, Πασαλίδης, Ράτκο, Νικολίτσης, Ίτσιος, Αντωνιάδης, Τοπαλίδης, Χατζόπουλος και Αχαλινόπουλος Ν.

Διαιτητής ήταν ο Παπαργυρίου με βοηθούς τους Μηνούδη και Κεσίδη.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected