Κατηγορίες
Super League 1

Φιορεντίνα – Ηρακλής (2-1) Έδειξε στοιχεία…ευρωπαϊκά!

ImageHandler

Αν η καλή μέρα φαίνεται από… την αρχή, με τον Ηρακλή δεν συνέβη αυτό κόντρα στη Φιορεντίνα. Οι “κυανόλευκοι δεν ξεκίνησαν καλά, είχαν κενά στην άμυνα, αλλά στο δεύτερο μέρος ξανάνιωσαν.

Κυκλοφόρησαν καλά τη μπάλα, έφτιαξαν φάσεις και έβαλαν δύσκολα… στους “βιόλα”. Παρόλα αυτά η ομάδα του Νίκου Παπαδόπουλου έχασε με 2-1.

Υποσχέσεις άφησε ο Ηρακλής ενόψει της έναρξης του πρωταθλήματος της Super League. Οι «κυανόλευκοι» μπορεί να ηττήθηκαν όμως στο πιο δυνατό φιλικό της προετοιμασίας τους κόντρα στη Φιορεντίνα, έβγαλαν – κυρίως στο δεύτερο ημίχρονο – αρκετά καλά στοιχεία, με ωραίους συνδυασμούς, καλή κυκλοφορία και πίεση ψηλά, στοιχεία που ζητάει ο Νίκος Παπαδόπουλος από τους παίκτες του.

Πάντως, στο πρώτο μέρος, ο Ηρακλής, εμφάνισε πολλά αμυντικά κενά και «αιχμαλωτίστηκε» στην πίεση που δέχτηκε που του άσκησαν οι παίκτες της Φιορεντίνα. Ο Περόνε το γκολ για τον Ηρακλή. Κάλινιτς και Ιλισιτς, σκόραραν για τους «βιόλα».

Πίεση και αμυντικά κενά…

Ηταν λογικό και επόμενο ο Ηρακλής να δεχτεί μεγάλη πίεση από τη Φιορεντίνα η οποία παρέταξε μία ενδεκάδα με πολλούς από τους παίκτες που θα βρίσκονται στο αρχικό σχήμα των «Βιόλα» στο παιχνίδι του ερχόμενου Σαββάτου, με τη Μίλαν, στο «Αρτέμιο Φράνκι» στην πρεμιέρα του ιταλικού πρωταθλήματος.

Οι Ιταλοί, έβαλαν δύσκολα στην ομάδα του Νίκου Παπαδόπουλου, που παρόλα αυτά, έβγαλε στο γήπεδο σε αρκετές περιπτώσεις ωραίους συνδυασμούς. Παρόλα αυτά οι «κυανόλευκοι» φανέρωσαν πολλά αμυντικά κενά με τους Μπαρτολίνι, Στάμου να υποκύπτουν σε πολλά αβίαστα λάθη, όπως και ο αριστερός μπακ του Ηρακλή, Καρλίτος.

περισσότερο ρεπορτάζ και τα γκολ στο sdna.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected