Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά - Μεταγραφές

Άρης – Δικός του ο Καλογεράκης

4f7faee4a5153c2007dd885e1bc3fc5c_XLΤην πρώτη προσθήκη στο ρόστερ ενόσω η ομάδα βρίσκεται στο Ζλάτιμπορ αναμένει αύριο η κιτρινόμαυρη αποστολή.

Το «AllAboutARIS» από χθες σας είχε προϊδεάσει για την άφιξη ενός τερματοφύλακα στο Ζλάτιμπορ στα πλαίσια της ενίσχυσης με δυο παίκτες στη θέση αυτή. Ο ένας θα είναι ο Μανώλης Καλογεράκης που θα φορέσει τη φανέλα του Άρη με ένα χρόνο καθυστέρηση.

Ο 23χρονος γκολκίπερ είχε αποκτηθεί το περασμένο καλοκαίρι με εισήγηση του Δημήτρη Καλαϊτζίδη για να είναι ο βασικός γκολκίπερ όταν οι κίτρινοι ακόμη σχεδίαζαν να αγωνιστούν στη δεύτερη τη τάξει κατηγορία αλλά αποχώρησε μόλις ο Άρης δήλωσε συμμετοχή στη Γ΄ Εθνική πηγαίνοντας στον Πανιώνιο. Με την ομάδα της Νέας Σμύρνης δεν πήρε καθόλου παιχνίδια πέρσι στη Σούπερ Λιγκ, ζήτησε να μείνει ελεύθερος και πριν από λίγες μέρες δέχθηκε το τηλεφώνημα του προπονητή που τον ενημέρωσε ότι είναι στα πλάνα για τη νέα σεζόν. Ο Καλογεράκης που έχει αγωνιστεί σε Χανιά και Επισκοπή (68 συμμ.) θα έρθει αύριο μέσω Βελιγραδίου και αμέσως θα ενταχθεί στις προπονήσεις της ομάδας.

Η απόκτηση του κρητικού γκολκίπερ δεν σημαίνει ότι οι κίτρινοι δεν θα αποκτήσουν κι άλλο τερματοφύλακα. Είναι σε συζητήσεις, όπως έχει γράψει το «AllAboutARIS» με ξένο τερματοφύλακα που αν απαντήσει θετικά προορίζεται για βασικός τη νέα σεζόν. Αν όχι τότε θα αναζητηθεί τερματοφύλακας από την ελληνική αγορά.

allaboutaris.com

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected