BET

Στοίχημα – Βραδιά με ελληνικό ενδιαφέρον, στήριγμα η Χάιντουκ

paok_brondy (2)Το «πρώτο ημίχρονο» των πλέι οφ του Γιουρόπα Λιγκ διεξάγεται σήμερα, με το ελληνικό ενδιαφέρον να είναι στραμμένο στις μάχες των Παναθηναϊκού, ΠΑΟΚ και Ατρομήτου. Όσον αφορά το στοιχηματικό κομμάτι, η δεύτερη τη τάξει ευρωπαϊκή διασυλλογική διοργάνωση μας προσφέρει σήμερα μία εξάδα επιλογών.

Μπαίνουν γκολ στην Τούμπα

Ξεκινάμε με τη μοναδική ελληνική ομάδα που περιλαμβάνεται στις σημερινές προτάσεις, τον ΠΑΟΚ. Πηγαίνουμε, λοιπόν, με το Over 2,5 στην αναμέτρηση του Δικεφάλου με την Μπρόντμπι, σε απόδοση 2.10. Το πιο δύσκολο εμπόδιο στο δρόμο για τους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ έχει να αντιμετωπίσει σήμερα ο ΠΑΟΚ. Οι ασπρόμαυροι υποδέχονται την Μπρόντμπι, μια ομάδα που δεν τους τρομάζει, εντούτοις απέχει… έτη φωτός απ’ τις άπειρες Λοκομοτίβα Ζάγκρεμπ και Σπάρτακ Τρνάβα, που απέκλεισαν νωρίτερα στη διοργάνωση. Πρόκειται για μια ομάδα που έχει μάθει να πρωταγωνιστεί στη χώρα της (Δανία), διαθέτει την ποιότητα για να διεκδικήσει την πρόκριση και έχει παίξει ήδη 11 επίσημα παιχνίδια. Όλα αυτά προϋποθέτουν ότι ο ΠΑΟΚ οφείλει να ανεβάσει ένα επίπεδο τη δική του απόδοση για να πάρει αυτό που θέλει. Μεταγραφικός «οργασμός» για τον δικέφαλο τις τελευταίες εβδομάδες, απέκτησε τους Ροντρίγκες, Μαλεζά, Ζαΐρο, Σάμπο, Λέοβατς, Αντόνις και Τσίμιροτ, το κακό για τον Ιγκόρ Τούντορ είναι ότι μόνο οι δύο πρώτοι έχουν δικαίωμα συμμετοχής σήμερα.

Το 7ο φετινό της παιχνίδι δίνει σήμερα η Μπρόντμπι στο Γιουρόπα Λιγκ, καθώς συμμετέχει απ’ τον πρώτο προκριματικό. Αφού έκανε πλάκα κόντρα στην αδύναμη Γιούβενες στον πρώτο προκριματικό γύρο του Γιουρόπα Λιγκ συνολικό σκορ 11-0), συνέχισαν με δύσκολη πρόκριση επί της Μπερόε (0-1 εκτός, 0-0 εντός) και ακόμη πιο δύσκολη κόντρα στην Ομόνοια (0-0 εντός, 2-2 εκτός). Το πρωτάθλημα Δανίας βρίσκεται στην 5η αγωνιστική, με τους φιλοξενούμενους να κατακτούν μόλις την Κυριακή την πρώτη τους νίκη, με το εμφατικό 0-4 επί της Βίμποργκ. Είχαν προηγηθεί τρεις ήττες και μια ισοπαλία.

Δε χάνει η Χάιντουκ

Το δυνατό σημερινό μας σημείο είναι το Χ2 της Χάιντουκ στην έδρα της Λίμπερετς σε απόδοση 2.00. Μακριά από τα αρνητικά αποτελέσματα παραμένει εδώ και έξι αναμετρήσεις σε όλες τις διοργανώσεις η Λίμπερετς. Σε αυτές σημείωσε τρεις νίκες και ισάριθμες ισοπαλίες. Την Κυριακή (16/8) το συγκρότημα του Τρπισόφσκι βρέθηκε μία ανάσα από το να φύγει με τους τρεις βαθμούς της νίκης από την έδρα της Γιάμπλονετς, επικρατώντας στο ντέρμπι της χώρας, ωστόσο δέχθηκε το γκολ της ισοφάρισης με τη συμπλήρωση των 90’. Τρεις νίκες και δύο ισοπαλίες μετράει στις πέντε τελευταίες αναμετρήσεις της σε όλες τις διοργανώσεις η Χάιντουκ Σπλιτ. Στις τέσσερις από αυτές κατάφερε να σημειώσει τουλάχιστον δύο γκολ, ενώ διατήρησε ανέπαφη την εστία της στις τρεις. Μετά και το τέλος της 6ης αγωνιστικής στο πρωτάθλημα της Κροατίας το συγκρότημα του Μπούριτς βρίσκεται στη δεύτερη θέση του βαθμολογικού πίνακα, έχοντας συγκεντρώσει έντεκα βαθμούς (τρεις νίκες, δύο ισοπαλίες, μία ήττα), ένα λιγότερο από την Ντιναμό Ζάγκρεμπ. Θεωρούμε ότι οι Κροάτες θα καταφέρουν να μείνουν όρθιοι στην Τσεχία.

atromitos_fener (2)

Κυρίαρχη η Άστρα

Συνεχίζουμε με τον “Άσσο” της Άστρα Γκιουργκίου επί της Άλκμααρ σε απόδοση 2.20. Μόλις μία ήττα έχει γνωρίσει η Άστρα στις έντεκα συνολικά επίσημες αναμετρήσεις που έδωσε μέχρι στιγμής σε όλες τις διοργανώσεις για τη σεζόν 2015/16. Πρόκειται για αυτή από την Τάργκο Μούρες για το πρωτάθλημα της Ρουμανίας στις 19 Ιουλίου. Στις υπόλοιπες σημείωσε έξι νίκες και τέσσερις ισοπαλίες. Από το δεύτερο προκριματικό γύρο του Γιουρόπα Λιγκ ξεκίνησε η ευρωπαϊκή φετινή περιπέτεια για το συγκρότημα του Σουμούντιτσα. Αφού προσπέρασε τα εμπόδια των Ινβερνές και Γουέστ Χαμ πλέον αντιμετωπίζει σε διπλές αναμετρήσεις την πολύ πιο έμπειρη και ισχυρή Άλκμααρ. Η Άλκμααρ ξεκίνησε τις ευρωπαϊκές φετινές υποχρεώσεις της από τον 3ο προκριματικό γύρο του Γιουρόπα Λιγκ, προσπερνώντας με ευκολία την Μπουγιουκσεχίρ της οποίας επικράτησε δύο φορές (2-0 εντός και 2-1 εκτός έδρας). Αξίζει να σημειώσουμε πως την περασμένη σεζόν κατάφερε να φτάσει μέχρι τα προημιτελικά της διοργάνωσης, όπου γνώρισε τον αποκλεισμό από την Μπενφίκα με συνολικό σκορ 3-0. Πιστεύουμε ότι οι Ρουμάνοι θα καταφέρουν απόψε να εκμεταλλευθούν την έδρα τους.

Σκοράρουν αμφότερες στη Σλοβακία

Η τέταρτη επιλογή μας είναι το Goal/Goal στην αναμέτρηση της Ζίλινα με την Αθλέτικ Μπιλμπάο, σε απόδοση 2.05. Ένα πολύ δύσκολο εμπόδιο καλείται να ξεπεράσει η Ζίλινα, προκειμένου να πάρει το εισιτήριο για τους ομίλους του φετινού Γιουρόπα Λιγκ. Η σλοβακική ομάδα έχει ξεκινήσει τη φετινή ευρωπαϊκή “περιπέτεια” από τον 1ο γύρο του θεσμού, αποκλείοντας κατά σειρά τις Γκλέντοραν (1-4, 3-0), Ντάτσια (1-2, 4-2) και Βόρσκλα. Η πρόκριση επί της Βόρσκλα είχε… χιτσκοκικό χρώμα, καθώς το νικηφόρο 2-0 του πρώτου ματς συνοδεύθηκε από ήττα με το ίδιο σκορ στην κανονική διάρκεια της ρεβάνς. Το ζευγάρι οδηγήθηκε στην παράταση, όπου η Βόρσκλα έκανε αρχικά το 3-0 και ο Γουίλιαν σημείωσε το “χρυσό” 3-1 στο τελευταίο λεπτό, παρά το γεγονός ότι ο Σπάλεκ είχε αποβληθεί στο 100′. Η Αθλέτικ Μπιλμπάο βρίσκεται ακόμα στον… έβδομο ουρανό, καθώς η κατάκτηση του ισπανικού Σούπερ Καπ επί της Μπαρτσελόνα έβαλε τέλος σε μία περίοδο μακράς “ανομβρίας” και πανηγυρίστηκε (χωρίς καμία υπερβολή) σαν να ήταν ανάλογη με κούπα… Πριμέρα. Η Μπιλμπάο διέλυσε την Μπάρτσα με 4-0 στο πρώτο ματς και πήρε το ισόπαλο 1-1 τη Δευτέρα στο “Καμπ Νου”, κερδίζοντας και την αποβολή του Πικέ στο 56′ (στο 86′ αποβλήθηκε ο Κίκε Σόλα). Μάλιστα, την προσεχή Κυριακή οι Βάσκοι υποδέχονται τους Καταλανούς για την πρεμιέρα της φετινής Πριμέρα Ντιβιζιόν, όμως αυτό το ματς μπορεί να… περιμένει. Ταξιδεύοντας με πολλές απουσίες, η ομάδα του Βαλβέρδε θέλει να κάνει σήμερα το καθοριστικό βήμα πρόκρισης στους ομίλους, έχοντας αποκλείσει στον 3ο γύρο την Ίντερ Μπακού με μία νίκη (2-0 εντός) και μία ισοπαλία (0-0 εκτός).

Προβάδισμα η Ρόζενμποργκ

Η πέμπτη επιλογή μας είναι το “2 DNB” της Ρόζενμποργκ επί της Στεάουα σε απόδοση 2.35 (Draw No Bet ή Ισοπαλία Όχι Στοίχημα: το ποντάρισμα επιστρέφεται σε περίπτωση ισοπαλίας). Ο μεγάλος και βασικότερος φετινός στόχος της Στεάουα που ήταν να μπει στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ έκανε «φτερά» μετά τον αποκλεισμό της απ’ την Παρτιζάν με 1-1 εντός έδρας και ήττα 4-2 στο Βελιγράδι και πλέον καλείται να μην καταστρέψει τη σεζόν της από τώρα, περνώντας τουλάχιστον στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ. Τα πράγματα μόνο εύκολα δεν θα είναι για τους Ρουμάνους που θ’ αντιμετωπίσουν τη δυνατή Ρόζενμποργκ, τη στιγμή μάλιστα που στο πρωτάθλημά τους μετρούν τρεις σερί γκέλες και μετά από επτά αγωνιστικές είναι στην έκτη θέση. Εκπληκτική είναι η πορεία της Ρόζενμποργκ σε Ευρώπη και Νορβηγία μετρώντας 10 συνεχόμενες νίκες για τις τρεις διοργανώσεις που συμμετέχει και φέτος δείχνει ότι ήρθε η ώρα να επιστρέψει στον θρόνο της. Οι Νορβηγοί απέκλεισαν στον προηγούμενο γύρο του Γιουρόπα Λιγκ την Ντέμπρετσεν με νίκες 3-2 εκτός και 3-1 εντός, ενώ στο πρωτάθλημά τους μετά από 20 αγωνιστικές είναι στην κορυφή έχοντας απόσταση επτά βαθμών απ’ τη Στάμπαεκ. Εκεί έχουν μακράν την πιο καταιγιστική επίθεση με 55 γκολ, αλλά και την καλύτερη άμυνα με 18 τέρματα παθητικό.

qabala_pao (2)

Δυνατή η Άλταχ

Τέλος, πηγαίνουμε με το “1 DNB” της Άλταχ επί της Μπελενένσες σε απόδοση 1.92. Δεύτερο σερί πορτογαλικό εμπόδιο για το συγκρότημα του Κάναντι, που στον προηγούμενο γύρο απέκλεισε τη Γκιμαράες με εντυπωσιακό τρόπο. Μετά το 2-1 στο πρώτο παιχνίδι, οι Αυστριακοί έκαναν… πάρτι στον επαναληπτικό και διέσυραν την αντίπαλό τους με 4-1 κι όλα αυτά βέβαια στην παρθενική ευρωπαϊκή τους παρουσία. Αυτή βέβαια είναι και η μεγαλύτερη ίσως επιτυχία στην ιστορία του συλλόγου, που έχει έναν αντίπαλο σχετικά στα μέτρα της της και μία μοναδική ευκαιρία να μπει στους ομίλους. Μετά από οχτώ χρόνια επέστρεψε στην Ευρώπη η Μπελένενσες και με μία πρόκριση… λουκούμι, αφού θα μπορούσε να τύχει με πολύ πιο δύσκολο αντίπαλο, θα είναι σαφώς αποτυχία αν δεν καταφέρει να μπει στους ομίλους. Στον πάγκο της ο γνώριμός μας από τον ΟΦΗ και τον Ατρόμητο, Ρικάρντο Σα Πίντο, στον προηγούμενο γύρο ξεπέρασε έσω και δύσκολα το εμπόδιο της Γκέτεμποργκ, με νίκη στην Πορτογαλία και “λευκή” ισοπαλία στον επαναληπτικό.

Επισκεφτείτε το Betarades.gr, διαβάστε αναλυτικά από νωρίς το πρωί όλα τα previews των αγώνων της ημέρας που περιλαμβάνονται στο κουπόνι πάμε στοίχημα και όχι μόνο, δείτε τα προγνωστικά μας στη στήλη αριστερά και ενημερωθείτε έγκαιρα και έγκυρα για τα αποτελέσματα των αγώνων που σας ενδιαφέρουν μέσω του livescore μας.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected