Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά - Μεταγραφές

Μεταγραφές – Από τον Απόλλων Καλαμαριάς στον ΟΦΗ

1149571Σε μια κίνηση – έκπληξη προχώρησε ο ΟΦΗ που ανακοίνωσε την συμφωνία με τον 23χρονο μεσοεπιθετικό Χρήστο Ευσταθίου και τονίζει ότι θα γίνει ακόμα μια μεταγραφή.

Ο Ευσταθίου αγωνίστηκε πέρυσι στον Απόλλωνα Καλαμαριάς όπου σε 19 παιχνίδια πέτυχε 2 γκολ ενώ τα προηγούμενα χρόνια έπαιξε σε Γλυφάδα, Φωκικό και Λαμία.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΟΦΗ

O ΟΦΗ ενισχύει τις μεταγραφικές του επιλογές στην επίθεση, καθώς ήρθε σε προφορική συμφωνία με τον 23χρονο περιφερειακό επιθετικό Χρήστο Ευσταθίου, ο οποίος αγωνίστηκε πέρσι στον Απόλλωνα Καλαμαριάς (Football league). Ο Ευσταθίου αγωνίζεται στο δεξί άκρο της επίθεσης και χαρακτηριστικό του στοιχείο είναι η ταχύτητα του. Ο Ευσταθίου αναμένεται στο Ηράκλειο στις αρχές της επόμενης εβδομάδας για να ολοκληρώσει και τυπικά την μεταγραφή του στον ΟΦΗ.

Μετά τον Θανάση Πατινιώτη που αγωνίζεται στην αριστερή πλευρά της επίθεσης, ο ΟΦΗ έκλεισε και τον Ευσταθίου που αγωνίζεται στην δεξιά πλευρά της επιθετικής γραμμής. Δεν αποκλείεται να γίνει μια ακόμη κίνηση για την επιθετική γραμμή της ομάδας.

gentikoule.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected