Α ΕΠΣ Ημαθίας - Γ Εθνική / Τοπικά

Μέγας Αλέξανδρος Τρικάλων – Απόλλων Καλαμαριάς 0-5 (photos)

_DSC6324Εμφανώς ανώτεροι και με απείρως περισσότερες λύσεις οι φιλοξενούμενοι, επικράτησαν άνετα του ελλειπέστατου Μέγα Αλέξανδρου Τρικάλων.

Ένα φιλικό που εκ των πραγμάτων αποτελούσε πόλο έλξης και πολύ σημαντική περίσταση για τους γηπεδούχους, ωστόσο η κερκίδα του Δημοτικού Γηπέδου δεν γέμισε παρά το γεγονός πως αντίπαλος ήταν μία εκ των ιστορικότερων ομάδων στο ελληνικό ποδόσφαιρο, άσχετα αν φέτος θα αγωνιστεί στη Γ Εθνική.

Ωστόσο παρά τα επιμέρους στοιχεία, η εμφάνιση από πλευράς Απόλλων ήταν εξαιρετική και έδειξε πως βρίσκεται σε πολύ καλό δρόμο ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου. Οι «κοκκινόμαυροι» του Απόστολου Πάππα είχαν τον έλεγχο του αγώνα καθ όλη τη διάρκεια του και με δεδομένη την πληθώρα επιλογών για τον πρώην προπονητή των Μουδανιών, ήταν εκ προοιμίου φυσιολογικό το σκορ να “ανοίξει”.

Τα γκολ για τον Απόλλωνα σημείωσαν οι Κουκουλέκης (2’), Ζαννέτου (6’ και 30’), Μουτζίκος (50’) και Φαμπίνιο (55’). Όσον αφορά τον Βραζιλιάνο που «έκλεισε» τον λογαριασμό των γκολ για τον Απόλλωνα, άφησε πολύ καλές εντυπώσεις και όπως όλα δείχνουν θα αποκτηθεί.

Διαιτητής της αναμέτρησης ήταν ο κ. Βρέσκας, με βοηθούς τους κ.κ. Ιασονίδη και Μουσενίκα.

_DSC6331_DSC6329

Συνθέσεις

Μέγας Αλέξανδρος Τρικάλων : Μουσκεφτάρας, Μηνούδης Χ., Μηνούδης Α., Ντάμτσιος, Παντριάς, Σαλτουρίδης, Κιρκιλιανίδης, Βελικούδης, Χαλβατζής, Αθανασιάδης Σ., Παπαδόπουλος. Έπαιξαν και οι Γιάντσης, Ασημακόπουλος, Παλιούρας, Ταχτατζής

Απόλλων Καλαμαριάς : Τεντώνης, Πολιανίδης, Μουτζούρης, Αράπης, Μάντζιος, Λορέντσι, Κουκουλέκης, Ποζατζίδης, Βιλανάκης, Τοπλάρι, Ζαννέτου. Έπαιξαν και οι Βασιλειάδης, Ζιάκας, Μουτζίκος, Τσαούσης, Ξασβίλι (υ.δ.), Σαπανίδης, Μπονέρης, Αθανασιάδης, Χιονίδης, Φαμπίνιο.

Ευχαριστούμε θερμά το alexandriamou.gr για την ευγενική παραχώρηση των φωτογραφιών

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected