Κατηγορίες
Super League 1

ΠΑΣ Γιάννινα – ΠΑΟΚ (3-1) Άγιαξ…πραγματικός στους “Ζωσιμάδες”, αχίλλειος πτέρνα ο Όλσεν!

006adf815cbe71e1fd46658764574c8e_LΜεγάλη εμφάνιση από τον ΠΑΣ Γιάννινα που διέλυσε 3-1 τον ΠΑΟΚ ο οποίος πλήρωσε τα δικά του λάθη για να έρθει η συντριβή στους «Ζωσιμάδες».

Εξαιρετική ήταν η παρουσία του ΠΑΟΚ στην Ευρώπη φέτος, ωστόσο στο πρωτάθλημα τα πράγματα είναι αρκετά πιο δύσκολα για τους Θεσσαλονικείς. Στην πρεμιέρα κάνοντας μέτρια εμφάνιση έμεινε στο ισόπαλο 0-0 με την SKODA Ξάνθη.

Για τη δεύτερη αγωνιστική είχε δύσκολο έργο απέναντι στον ΠΑΣ Γιάννινα με την ομάδα του Ίγκορ Τούντορ να παρουσιάζεται κατώτερη των προσδοκιών και να γνωρίζει τη συντριβή με 3-1!

Γκέλα με το καλημέρα

Πριν καν προλάβουν οι δύο ομάδες να προσαρμοστούν στα δεδομένα του αγώνα, ο Όλσεν έκανε τραγικό λάθος και στο 4ο λεπτό του αγώνα οι γηπεδούχοι κατάφεραν να πάρουν το προβάδισμα από μία φάση που προήλθε από… πλάγιο!

Συγκεκριμένα ο Όλσεν έκανε λάθος έξοδο με τον Μανιά να κάνει γυριστή κεφαλιά και να στέλνει την μπάλα στα δίχτυα του ΠΑΟΚ ανοίγοντας το σκορ. Από εκεί και πέρα, στο πρώτο μέρος μόνο ο ΠΑΟΚ υπήρχε στον αγωνιστικό χώρο, χάνοντας σωρεία ευκαιριών.

Παρόλα αυτά, απέναντί του βρήκε έναν τρομερό Βελλίδη που κατέβασε ρολά σε όλες τις περιπτώσεις κρατώντας ανέπαφη την εστία του.

περισσότερα στο onsports.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected