Κατηγορίες
Super League 1 - Μεταγραφές - Ποδόσφαιρο Κόσμος

Μεταγραφές – Δανεικούς από Ελλάδα για Ανόρθωση, στην Τουρκία ο Σαρρής!

pele1ano243Λίγο μετά την απόκτηση του Αντρέα Ορλάντι, η Ανόρθωση ανακοίνωσε και επίσημα την ολοκλήρωση της συμφωνίας με τον Πελέ.

Αναλυτικά:

Συμβόλαιο συνεργασίας με την Ανόρθωση υπέγραψε σήμερα το μεσημέρι ο VítorHugoGomesPassos, γνωστός και ως «Πελέ». Ο ποδοσφαιριστής έφτασε στην Κύπρο χθες τα μεσάνυχτα και το πρωί πέρασε από τους απαραίτητους ιατρικούς ελέγχους, πριν υπογράψει τη μεταξύ μας συνεργασία. Θα αγωνίζεται με τα χρώματα της Ανόρθωσης για τα επόμενα δύο χρόνια.

Καλωσορίζουμε τον Πελέ στην Ανόρθωση και ευχόμαστε να έχουμε μια εποικοδομητική συνεργασία γεμάτη διακρίσεις.

koulourisano234Την τρίτη της μεταγραφή στη διάρκεια της τελευταίας μέρας της προθεσμίας ανακοίνωσε η Ανόρθωση, με τον Ευθύμη Κουλούρη.

Αναλυτικά:

Η Ανόρθωσις Αμμοχώστου, ανακοινώνει την απόκτηση του ποδοσφαιριστή Ευθύμιου Κουλούρη.

Ο δεκαεννιάχρονος Ευθύμης, είναι διεθνήςκεντρικός επιθετικόςο οποίος θα αγωνίζεται ως δανεικός στην Ανόρθωση για ένα χρόνο, από την ομάδα του ΠΑΟΚ. Ο ποδοσφαιριστής θα εγγραφεί στον κατάλογο «Β», συνεπώς δεν θα καταλαμβάνει θέση κοινοτικού.

Ευθύμη, καλωσόρισες στην Ανόρθωση και σου ευχόμαστε μια καλή και παραγωγική χρονιά!

ec8d65c2894ba7fe69a8d7064b83c9ff_L

Στη Τουρκία θα συνεχίσει την καριέρα του ο Γιώργος Σαρρής που έμεινε ελεύθερος από την ΑΕΚ.

Δεν υπολογιζόταν από την ΑΕΚ ο Γιώργος Σαρρής του οποίου είχε ζητηθεί να βρει ομάδα για να αποχωρήσει από την Ένωση. Εντέλει, ο πρώην αμυντικός του Εργοτέλη έμεινε ελεύθερος από τον «δικέφαλο» και θα συνεχίσει την καριέρα του στην Τουρκία και την Ερσίγεσπορ.

«Η ΠΑΕ ΑΕΚ ανακοινώνει τη συμφωνία με τον ποδοσφαιριστή Γιώργο Σαρρή για τη λύση του συμβολαίου του και του εύχεται καλή επιτυχία στη συνέχεια της καριέρας του στην τουρκική ομάδα Ερσίγιεσπορ Καϊσερί».

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected