Κατηγορίες
Football League - Γ Εθνική / Τοπικά

Παναχαϊκή – ΑΕ Καραϊσκάκης (1-1) Έκλεψαν τις εντυπώσεις οι φιλοξενούμενοι

dsfgsfΧωρίς νικητή ολοκληρώθηκε το φιλικό της Παναχαϊκής με την ΑΕ Καραϊσκάκης, με την Αρτινή ομάδα αν και βρέθηκε νωρίς πίσω στο σκορ, να ισοφαρίζει λίγο πριν το τέλος του πρώτου μέρους.

Ένα τέρμα για κάθε ομάδα είδαν οι φίλαθλοι που βρέθηκαν στο γήπεδο της Αγυιάς. Η Παναχαϊκή προηγήθηκε νωρίς, στο 7΄, όταν ο Ντελέκος ύστερα από όμορφη σέντρα του αρχηγού, Λυμπέρη Στεργίδη, στην καρδιά της μεγάλης περιοχής των Αρτινών κατάφερε να νικήσει τον αντίπαλο γκολκίπερ με κεφαλιά. Η αντίδραση της καλοδουλεμένης ομάδας της Άρτας ήρθε στο 42΄ πάλι με κεφαλιά, όταν μετά από κόρνερ και αναταραχή μπροστά από την εστία του Αθανασόπουλου, ο κεντρικός αμυντικός, Αβραμίδης, ισοφάρισε σε 1-1, σκορ που έμελλε να είναι και το τελικό αποτέλεσμα της αναμέτρησης.

Παναχαϊκή: Αθανασόπουλος (60΄ Στρέτζος), Ασίγκμπα, Κοντοδήμος (46΄ Ι. Λαμπρόπουλος), Ιντζίδης (60΄ Χούσα), Καρβουνιάρης (46΄ Γ. Λαμπρόπουλος, 79΄ Παπανικολάου), Μουκίδης, Χατζής (68΄ Τρίγκας), Ντελέκος (46΄ Περίκο), Στεργίδης, Σιατραβάνης (46΄ Χαρτσιάς), Τζίλας (46΄ Κυβελίδης).

ΑΕ Καραϊσκάκης: Καραγκούνης, Παπανίκου (75΄ Καψάλης), Μαργαρίτης (46΄ Λάμπρου), Αβραμίδης, Χούσος, Κόλλινς (75΄ Βασίλας), Γυφτοκώστας, Δημητρίου, Ευαγγέλου (9΄ Καβαλλάρης, 75΄ Τάτσης), Μπουσινάκης, Βασίλιεβιτς.

Βασίλης Τσεκούρας, sportsnow.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected