Κατηγορίες
B ΕΠΣ Ημαθίας - Μεταγραφές

ΜΑΣ Βεργίνας – Ανακοίνωσε πέντε μεταγραφές!

βεργιναΜετά την εντυπωσιακή ομολογουμένως απόκτηση του πρώην παίκτη του Μακροχωρίου, Γιάννη Μπλούκα ο ΜΑΣ Βεργίνας συνεχίζει δυναμικά και ενισχύεται ενόψει των επίσημων υποχρεώσεων σε πρωτάθλημα και Κύπελλο.

Η σημερινή επίσημη ανακοίνωση από τη διοίκηση περιέχει την προσθήκη πέντε παικτών, που αναμένεται να βοηθήσουν τόσο με την εμπειρία τους όσο και με τις δυνατότητες τους ως ποδοσφαιριστές.

Αναλυτικά η ανακοίνωση :

“Η διοίκηση του ΜΑΣ Βεργίνας είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την επίτευξη συμφωνίας με τους ακόλουθους ποδοσφαιριστές οι οποίοι θα ενισχύσουν το υπάρχον ρόστερ για τη νέα σεζόν. Πιο συγκεκριμένα, στην ομάδα επιστρέφουν ύστερα από εξάμηνη παραμονή στο Νηρέα Βέροιας οι Δημήτρης Ταχτατζής (μεσοεπιθετικός) και Αντώνιος Γκόγκος (αμυντικός). Επιπλέον, από την ομάδα του Αχιλλεύς Νεοκάστρου μεταγγραφή πήραν οι αφοί Παναγιώτης (μέσος) και Σωτήρης Βενιόπουλος (αμυντικός) καθώς και ο Χρήστος Αράπος (αμυντικός). Τέλος, απο τη Λυκογιάννη και την Ένωση Αποστόλου Παύλου προστέθηκαν οι συνωνόματοι και συνεπίθετοι Βαγγέλης Αποστόλου (αμυντικός και επιθετικός).

Η διοίκηση εύχεται στα νέα αποκτήματα καλή ποδοσφαιρική χρονιά με υγεία και αγωνιστικές επιτυχίες”

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected