Κατηγορίες
B ΕΠΣ Ημαθίας - Μεταγραφές

ΑΕ Σχοινά – Ενίσχυση στα μετόπισθεν με Πατρίκα!

11940242_10207582045258783_67934059_n

Μία ακόμη μεταγραφική επιτυχία για την ΑΕ Σχοινά και παρά το γεγονός πως είναι νεοφώτιστη στην Α2, φαίνεται πως με τις κινήσεις αυτές θα είναι εκ των πρωταγωνιστών της νέας σεζόν!

Η σημερινή μέρα (2/9) περιελάμβανε τη σημαντική συμφωνία με έναν ποδοσφαιριστή από τους λεγόμενους…μπαρουτοκαπνισμένους της κατηγορίας αλλά με έναν σοβαρό τραυματισμό πριν από δύο χρόνια, όταν αγωνιζόταν στον Άρη Παλαιού Σκυλιτσίου.

Ο λόγος για τον Μάκη Πατρίκα, ο οποίος πλέον είναι πολύ καλά στην υγεία του και αναμένεται να βοηθήσει σημαντικά τις προσπάθειες των “κυανολεύκων” σε πρωτάθλημα και Κύπελλο.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του 23χρονου (20/01/1992) πρώην αμυντικού του Αστέρα Αλεξάνδρειας :

“Η Α.Ε ΣΧΟΙΝΑ είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την απόκτηση του ΘΩΜΑ ΠΑΤΡΙΚΑ (αμυντικός, 20-01-1992) από την ομάδα του Αστέρα Αλεξάνδρειας . Η διοίκηση και οι προπονητές της ομάδας μας του εύχονται υγεία και πάντα επιτυχίες!”

*οι μέχρι στιγμής μεταγραφές της ΑΕ Σχοινά :

Μπάμπης Σεβαστιάδης (Ποντιακή Νεολαία Αράχου), Θοδωρής Αριδάς (ΠΑΟ Κορυφής), Αντώνης Κασλαμάς (Αλιάκμων Νησελίου), Θωμάς Κιστογλίδης(Νησαϊκός), Φώτης Παπαδόπουλος (νέο δελτίο), Δημήτρης Γκάρας (νέο δελτίο),  Σωτήρης Μαργαρίτης (Αστέρας Αλεξάνδρειας), Ευθύμης Τζουβάρας (ΑΕΚ Καμποχωρίου), Δημήτρης Κίτσας (ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας), Μάκης Πατρίκας (Αστέρας Αλεξάνδρειας)

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected