Κατηγορίες
Super League 1 - Μεταγραφές

ΠΑΟΚ – Δημοσίευμα για οριστική μεταγραφή Μπερμπάτοφ!

berbatovΣύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες του SDNA, ο ΠΑΟΚ απασφάλισε πριν από λίγο τη βόμβα του καλοκαιριού: Ο σούπερ σταρ Ντίμιταρ Μπερμπάτοφ είπε οριστικά το ΝΑΙ και έρχεται στην Τούμπα!

Η βόμβα έσκασε. Μπορεί στο πρώτο άκουσμα να μην είναι αμέσως πιστευτό. Ούτε καν πειστικό. Κι όμως είναι οριστικό. Ο Ντίμιταρ Μπερμπάτοφ είναι παίκτης του ΠΑΟΚ.

Η ανάγκη του Δικέφαλου για την απόκτηση ενός φορ «φώναζε» πως ήταν επιτακτική και μετά το τέλος της διορίας των μεταγραφών μία έντονη δυσαρέσκεια υπήρχε στους κύκλους των οπαδών του ΠΑΟΚ. Είχαν όμως γνώση οι φύλακες. Κι όταν ο Σαββίδης με τον Αρνεσεν και τον Τούντορ εγκατέλειψαν την υπόθεση Μποάκιε (που κατέληξε στην Ολλανδία τελικά), ήξεραν ότι βολιδοσκοπούν κάτι πολύ μεγαλύτερο, κάτι που για τα ελληνικά δεδομένα έμοιαζε ασύλληπτο. Ανέλαβαν ρίσκο, αλλά τους βγήκε. Ο Ντίμιταρ Μπερμπάτοφ, ο πιο περιζήτητος από τους ελεύθερους επιθετικούς που βρίσκονταν στην αγορά, είναι παίκτης του ΠΑΟΚ. Κι ο Δικέφαλος σκόρπισε τον ενθουσιασμό στον κόσμο του, ολοκληρώνοντας την πιο μεγάλη μεταγραφή του καλοκαιριού στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

περισσότερα στο sdna.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected