Κατηγορίες
Football League - Γ Εθνική / Τοπικά

ΑΕ Φαρκαδόνας – ΑΕΛ (0-1) Την κοίταξε στα μάτια!

d9fbdf61beca13c454415317e034b442_XL

Το πιο δυνατό φιλικό παιχνίδι προετοιμασίας έδωσε η Φαρκαδόνα που φιλοξένησε στο «Θεοδώρου-Οικονομούλας» την ΑΕΛ

Και μπορεί η ομάδα της Λάρισας να πήρε τη νίκη με 1-0, χάρη στο γκολ του Μαρουκάκη ωστόσο οι παίκτες του Τάκη Ρούσσα έδειξαν καλά τρεξίματα και για ακόμη ένα ματς δεν εκμεταλεύτηκαν τις ευκαιρίες που τους δώθηκαν. Σε πολύ καλή μέρα βρέθηκε ο Ντάσκας που απεσώβησε πολλές φορές τον κίνδυνο απο την εστία του.

Οι γηπεδούχοι ήταν εκείνοι που είχαν την πρώτη πολύ καλή στιγμή στο παιχνίδι, εκμεταλλευόμενοι λάθος της ΑΕΛ. Ο Γιάννης Μασούρας γύρισε την μπάλα στον Ξενοδόχοβ με τον Κουλτσιάκη να κλέβει την μπάλα, σουτάροντας με τον Σουλιώτη να βάζει την κόντρα και την μπάλα να στρώνεται στον Μηνά, ο οποίος και από το ύψος του πέναλτι ανάγκασε τον Ξενοδόχοβ να πέσει και να απομακρύνει σε κόρνερ.

Από και έπειτα στο 26’ η ΑΕΛ είχε απάντηση. Ο Λαμπρόπουλος εκτέλεσε κόρνερ από δεξιά με την μπάλα να περνά από όλους καταλήγοντας στον Χάμο, του σουτ του οποίου απέκρουσε εκπληκτικά σε κόρνερ ο Ντάσκας. Με την συμπλήρωση μισής ώρας αγώνα ο Οικονομόπουλος έκλεψε την μπάλα ψηλά στο γήπεδο, κάνοντας σουτ από το ύψος της περιοχής, με την μπάλα να βρίσκει στο δεξί κάθετο δοκάρι της Φαρκαδόνας και εν συνεχεία να στρώνεται στον Καπό που σε κενή εστία αδυνάτισε να δώσει προβάδισμα στους «βυσσινί».

Η πίεση συνεχίστηκε αλλά το γκολ δεν ήρθε. Στο 32’ ο Καπός πίεσε τον Λάζαρο Κουμπούρα αναγκάζοντας τον να κάνει λάθος, και από την περιοχή πλάσαρε στο.. βουνό. Το ημίχρονο… «βγήκε» δίχως σκορ. Στο 34’ από γύρισμα του προωθημένου Μασούρα, ο Ροβίθης μόνος του από το ύψος του πέναλτι πλάσαρε απελπιστικά άουτ.

Στην επανάληψη η ΑΕΛ απείλησε πρώτη. Στο 48’ ο Λαμπρόπουλος εκτέλεσε φάουλ από τα αριστερά, δίνοντας την ευκαιρία στο Σωτήρη Χάμο να χριστεί σκόρερ. Εκείνος όμως, βρισκόμενος εντός της μικρής περιοχής στο δεύτερο δοκάρι πήρε την κεφαλιά, η οποία όμως δεν είχε ευτυχή κατάληξη.

Δυνατά όμως στο δεύτερο ημίχρονο μπήκε και η Φαρκαδόνα. Στο 55ο λεπτό δύο λαρισαίοι συνδιάστηκαν άψογα χαλώντας όμως τη φάση ένας Φαρσαλινός. Ο Νικούλης σέντραρε από τα αριστερά στο Ζαφειρίου, που με τη σειρά του έστρωσε στον Αετόπουλο ο οποίος προ κενής εστίας πλάσαρε άουτ.

Η ΑΕΛ έφτασε κοντά στο γκολ στο 61΄. Ο Λαμπρόπουλος με σαραντάρα μπαλιά διαγώνια από τα αριστερά βρήκε τον Κρητικό εντός περιοχής. Εκείνος με ένα σουτ στην κίνηση δεν κατάφερε να κερδίσει τον Ντάσκα, ο οποίος αποκρούοντας έστρωσε εκ νέου στον Τάσο Κρητικό που με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι και άουτ.

Στα ‘’καπάκια’’, η ΑΕΛ με δημιουργό και πάλι τον Ανδρέα Λαμπρόπουλο είχε και πάλι μία καλή στιγμή. Ο έμπειρος χαφ, εκτελώντας ένα φάουλ από τα αριστερά βρήκε τον προωθημένο Σουλιώτη στο δεύτερο δοκάρι, που με ένα γυριστό σουτ τύπου ‘’μπανάνα’’, έστειλε τη μπάλα διαγώνια, λίγο άουτ.

Η λύτρωση για την ΑΕΛ δεν άργησε να έρθει και στο 67’ της αναμέτρησης ο Τάσος Κρητικός με γύρισμα από τα δεξιά παράλληλα στην εστία έδωσε έτοιμο γκολ στον Ματθαίο Μαρουκάκη, που έλυσε τον «γόρδιο» δεσμό για την ΑΕΛ.

Συνθέσεις

ΑΕ Φαρκαδόνας (Τάκης Ρούσας): Ντάσκας, Νάκου, Καντιάς, Φορτούνης, Κουμπούρας, Αετόπουλος, Μηνάς, Πολυζόπουλος, Κουλτσιάκης, Διβανές, Ιακωνάκης. Αγωνίστηκαν και οι: Νάκος, Γρηγορίου, Μίλκοβιτς, Πατσιαλής, Μπασιάκας, Τσιούκας, Ζαφειρίου, Κοντοβάς, Βερβέρας, Νικούλης, Παπαευθυμίου.

ΑΕΛ (Ράτκο Ντόστανιτς): Ξενοδόχοφ, Μασούρας, Σουλιώτης, Μανακούσιος, Μονιάκης, Χάμος, Οικονομόπουλος, Λαμπρόπουλος, Καμπλιώνης, Ροβίθης, Καπός. Αγωνίστηκαν και οι: Καβουσάκης, Αναστασόπουλος, Κοντοχρήστος, Μαρουκάκης, Κρητικός, Ναγιάρ, Κομεσίδης.

trikalascore.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected