Κατηγορίες
Football League - Γ Εθνική / Τοπικά

Ζάκυνθος – Εορδαϊκός (1-0) Άρεσαν οι “πράσινοι”, αγωνίστηκε ο Κουλίδης

ΕορδαϊκόςΦιλική ήττα με 1-0 από τη Ζάκυνθο γνώρισε ο Εορδαϊκός στο Καϊμακτσαλάν, παίζοντας με νεαρούς, λόγω απουσιών (Ιωαννίδης, Κίτσας, Σερσέμης, Πασχαλίδης). 

Παρά την ήττα η ομάδα της Πτολεμαΐδας, έδειξε καλά στοιχεία.

Ντεμπούτο στο φιλικό έκανε και ο Κώστας Κουλίδης, ο οποίος ξεκίνησε την επαγγελματική καριέρα του από τον Εορδαϊκό σε ηλικία 17 ετών. Το 2010 μεταγράφηκε στην Αναγέννηση Επανομής όπου παρέμεινε για τρία χρόνια. Το πρώτο μισό της σεζόν 2013 – 2014 αγωνίστηκε με τα χρώματα του Βατανιακού, για 1,5 χρόνο στην ΑΕΛ και έπειτα στην Αναγέννηση Καρδίτσας.

Το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης σημείωσε ο Γιάννης Καλλιβωκάς στο 30ο λεπτό.

Συνθέσεις

Εορδαϊκός (Σιαπανίδης): Καραπακλίδης, Συμεωνίδης, Τσέλα, Σαββίδης, Λιάμης, Αμαραντίδης, Μπίκος, Χ. Ακριτίδης, Μαυροματίδης, Κωστικίδης, Αμπατζίδης. Έπαιξαν και οι Περπερίδης, Κουλίδης, Ε. Χαραλαμπίδης, Χ. Χαραλαμπίδης, Καλογιαννίδης, Βλαδίκας, Π. Ακριτίδης.

Στα μεταγραφικά, αναζητείται στόπερ, ενώ για τη μεσοεπιθετική γραμμή δεν αποκλείεται να γίνει το «μπαμ» με τον 31χρονο γηγενή, Κώστα Καπετάνο, που έμεινε ελεύθερος από τον Απόλλωνα Καλαμαριάς και ήδη δέχτηκε κρούση (παλιότερα σε Άρη, Ηρακλή, Κέρκυρα, Πανθρακικό, Πανιώνιο, Κοζάνη, Ολυμπιακό Βόλου).

Τέλος, ο Εορδαϊκός δίνει μεθαύριο εντός έδρας φιλικό με τον Απόλλωνα Κρύας Βρύσης, ενώ την Τετάρτη παίζει κύπελλο με την Ποντοκώμη.

matiesstasport.blogspot.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected