Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

Απόλλων Καλαμαριάς – Αιγινιακός (0-1) Έδειξαν τα…δόντια τους οι Πιερείς!

apol_aigin_610x400Φιλική νίκη με σκορ 1-0 πήρε ο Αιγινιακός απέναντι στην ομάδα της Καλαμαριάς, σε μια αναμέτρηση που ίσως επαναληφθεί και μέσα στη σεζόν, στον πρώτο όμιλο της Γ’ Εθνικής.

Ακόμη και στα φιλικά παιχνίδια ο Αιγινιακός είναι ο «κακός δαίμονας» του Απόλλωνα! Η ομάδα της Πιερίας έχει χτίσει τρομερή παράδοση απέναντι στους κοκκινόμαυρους, που τους κέρδισε και σήμερα με 1-0, σε φιλικό ματς που διεξήχθη στην Καλαμαριά.

Το ματς χαρακτηρίστηκε πάντως από τα σκληρά μαρκαρίσματα και την έντονη αντιπαλότητα (παρ΄ότι επρόκειτο για φιλικό), με τους γηπεδούχους να μετρούν τρεις τραυματίες. Ο Αιγινιακός είχε την ουσία, πετυχαίνοντας ένα γκολ με τον Γκούρτσα για το οποίο φέρει πάντως ευθύνη ο γκολκίπερ των «Ποντίων», Πάνος Κωνσταντίνου.

Εν συνεχεία, ο Απόλλων είχε ευκαιρίες, τις οποίες δεν κατάφερε να αξιοποιήσει, με κορυφαία αυτή του 75ου λεπτού, όταν ο Προβατίδης δεν μπόρεσε να στείλει την μπάλα στα δίχτυα από το σημείου του πέναλτι.

Συνθέσεις

ΑΠΟΛΛΩΝ (Πάππας): Κωνσταντίνου, Μπουλγκουρίδης, Τσαούσης (75’ Τριανταφυλλίδης), Τζιντζής (46’ Μάντζιος), Φοιτάς (10’ λ.τ. Κώτσιας), Γιαξής, Σαπανίδης (46’ Κουκουλέκης), Προβατίδης, Αθανασιάδης (75’ Βιλανάκης), Μπονέρης (75΄Μπονέρης), Μήτσικας.

ΑΙΓΙΝΙΑΚΟΣ (Φοιρός): Φαρμάκης, Αραμπατζής, Γιαζιτζόγλου, Νικολίτσης, Δήμου, Αντωνιάδης, Ζούρκος, Πέντα, Γκούρτσας, Αχαλινόπουλος Κ., Δερμιτζόγλου. Έπαιξαν και οι Ίτσιος, Πασαλίδης, Χατζόπουλος, Χουσεΐνογλου και Γκουδάρας.

πηγή

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected