Κατηγορίες
Κύπελλο ΕΠΣ Ημαθίας

Ποντιακή Νεολαία Αράχου – ΠΑΟ Παλατίτσια 4-1 (photos)

DSCN0323Απόλυτη κυρίαρχος στο σημερινό παιχνίδι η Ποντιακή Νεολαία Αράχου, παρά το γεγονός πως είχε 9 απουσίες!

Η ομάδα του Σάκη Παγγούρα, στην πρεμιέρα των επίσημων υποχρεώσεων και μπροστά στο κοινό της, επικράτησε με το ευρύ 4-1 του ΠΑΟ Παλατιτσίων και έδειξε πως φέτος έχει μεγάλες δυνατότητες.

Κάτω από αφόρητη ζέστη και υπερβολική υγρασία, οι γηπεδούχοι επέβαλαν τον ρυθμό τους από το πρώτο λεπτό και δεν άφησαν περιθώρια αντίδρασης στους “πράσινους”. Παρ όλα αυτά, η ομάδα του Παναγιώτη Παπαδόπουλου έχει ομολογουμένως πολύ καλό ρόστερ για την Α2 Ερασιτεχνική και έχοντας 20 μέρες περίπου μέχρι την έναρξη του πρωταθλήματος, αναμένεται να βελτιωθεί και να παρουσιάσει τελείως διαφορετικό πρόσωπο.

Μπροστά σε 70 περίπου θεατές και με τη συμπλήρωση 20 λεπτών στον αγώνα, οι νεοφώτιστοι στην Α1 Ερασιτεχνική άνοιξαν το σκορ με τον αρχηγό Κώστα Κίτσα, “λύνοντας” τα πόδια των συμπαικτών του οι οποίοι ήταν σε πολύ καλή μέρα. Στο 33′ ο Καϊρακλίδης διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του, ένα τέρμα που απλοποίησε τα πράγματα και έφερε ακόμη πιο κοντά την πρόκριση στον δεύτερο γύρο.

Ίδια η εικόνα και στο δεύτερο μέρος, με τον Τόζογλου να χρίζεται σκόρερ στο 63′ κάνοντας το 3-0 και στο 78′ ήταν η σειρά του Κώστα Κίτσα για το 4-0, το δεύτερο προσωπικό τέρμα για τον έμπειρο επιθετικό.

Το μόνο που κατάφεραν οι φιλοξενούμενοι ήταν να μειώσουν το σκορ στο 81′, με “δράστη” τον Βασίλη Κακαγιάννη από την άσπρη βούλα.

Διαιτητής της αναμέτρησης ο κ. Γαβράς, με βοηθούς τους κ.κ. Καλυβιώτη και Πίτο.

DSCN0326 DSCN0325

Συνθέσεις

Ποντιακή Νεολαία Αράχου : Βρεττός, Τόζογλου, Μαγγανάρης, Νουσιόπουλος, Αραμπατζής, Κίτσας Λ., Κίτσας Κ., Μουταφίδης (61′ Παπαδόπουλος), Τζέπης, Καϊρακλίδης (49′ Νικολόπουλος), Πιπιλιάρης.

ΠΑΟ Παλατιτσίων : Βατσάχας, Ακριβόπουλος, Λιόλιος, Φωτιάδης Σ., Περπερίδης (71′ Αυλωνίτης), Φωτιάδης Γ., Τσέος, Κακαγιάννης Σ., Κακαγιάννης Β., Σαρηγιαννίδης, Δούκας (56′ Δημούλτσης / 64′ λ.τ. Κακαγιάννης Γ.)

*ευχαριστούμε θερμά το alexandriamou.gr για την ευγενική παραχώρηση των φωτογραφιών

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected