Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά - Μεταγραφές

Άρης – Τα δεδομένα για Τσιώλη και μεταγραφές

tsiolis-604x345Η ομάδα των Αρβανιτίδη, Τσοχαταρίδη, Νάτση και Ανθουλάκη έχει από χθες το βράδυ και επίσημα τις τύχες του ποδοσφαιρικού τμήματος του Άρη.

Έχει στη διάθεσή της κάτι λιγότερο από 20 ημέρες (στις 27 Σεπτεμβρίου αρχίζει το πρωτάθλημα) για να ετοιμάσει ένα αξιόμαχο σύνολο και λίγο περιθώριο παραπάνω να ολοκληρώσει το ρόστερ (οι μεταγραφές Ελλήνων παικτών γίνονται μέχρι τις 31 Οκτωβρίου).

Η αλήθεια είναι πάντως ότι από σήμερα κιόλας αναμένεται να γίνουν γνωστές οι πρώτες κινήσεις που θα γίνουν, με τις πληροφορίες να αναφέρουν ότι ήδη έχουν κλείσει και θα ανακοινωθούν δύο ποδοσφαιριστές.

Κομβικής σημασίας ωστόσο είναι η επιλογή του προπονητή, για τον οποίο, όπως ισχυρίζεται η ομάδα των επιχειρηματιών έχει κάνει προεργασία και ίσως ακόμη και σήμερα να φανούν τα αποτελέσματά της.

Η αλήθεια είναι πως ακούστηκε το όνομα του Σάκη Τσιώλη. Σύμφωνα με πληροφορίες του thessports με τον Έλληνα τεχνικό υπήρξε μία επαφή τις προηγούμενες ημέρες και συζητήθηκε μαζί του το ενδεχόμενο να αναλάβει τον Άρη σε περίπτωση που έπαιρνε τα ηνία η ομάδα Αρβανιτίδη. Μάλιστα του προτάθηκε πολυετές συμβόλαιο. Από τότε μέχρι και χθες το βράδυ δεν υπήρξε νεότερη επικοινωνία, χωρίς αυτό πάντως να σημαίνει πως δεν θα γίνει σήμερα.

Επίσης, μία άλλη επιλογή είναι κι αυτή του Νίκου Αναστόπουλου, με τον οποίο επίσης έγινε μία κουβέντα πριν από αρκετές ημέρες. Ο “μουστάκιας” παραμένει χωρίς ομάδα, αλλά έχει ενδοιασμούς για τη Γ’ Εθνική.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected