Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά - ΕΠΣ Πέλλας

Ηρακλής Άσπρου – Απόλλων Καλαμαριάς (2-4) “Χόρευαν” στην βροχή οι δύο ομάδες! (photos)

DSCN9734Φιλική αναμέτρηση την Τετάρτη (8/9) στο Δημοτικό Γήπεδο Άσπρου, στο οποίο βρέθηκαν για λογαριασμό του ImathiaSportsNews, ο αρχισυντάκτης Αργύρης Τσιγγενόπουλος και η συνεργάτιδα Χαρά Ματεντζόγλου

Ο τοπικός Ηρακλής, κάτω από συνεχόμενη βροχή, ήταν εξαιρετικός κόντρα στον πολύ ανώτερο του αντίπαλο και απέσπασε τις πολύ καλές κριτικές των Απολλωνιστών. Από την άλλη πλευρά, η ομάδα του Απόστολου Πάπα και παρουσία του προέδρου Γιώργου Ιωακειμίδη, δυσκολεύτηκε να κάμψει την αντίσταση των “κυανολεύκων” που αγωνίζονται στην Α1 της ΕΠΣ Πέλλας.

Ωστόσο ή μεγάλη διαφορά δυναμικότητας φάνηκε στα κρίσιμα χρονικά σημεία της αναμέτρησης και οι “κοκκινόμαυροι” πήραν τη φιλική νίκη με σκορ 4-2.

Το σκορ άνοιξε η ομάδα του Άσπρου με εντυπωσιακό σε εκτέλεση γκολ του Γιούλι Ουρότσι από πλάγια θέση, για να ισοφαρίσει μετά από λίγα λεπτά ο Μήτσικας. Οι φιλοξενούμενοι μάλιστα θα μπορούσαν να πετύχουν την ανατροπή δύο λεπτά αργότερα ωστόσο η εντυπωσιακή απόκρουση του Αποστόλου σε εκτέλεση πέναλτι του Κύπριου Ζανέττου, διατήρησε το ισόπαλο αποτέλεσμα.

Με το ξεκίνημα του δευτέρου μέρος ο Απόλλων έφτασε στο 1-3 χάρη σε δύο συνεχόμενα τέρματα του Αθανασιάδη ενώ ο Ηρακλής απάντησε με τον Χρήστο Μουζάκη, μειώνοντας στο γκολ (2-3). Ωστόσο η λάθος εκτίμηση του Σαββίδη στο 79′ έδωσε αέρα δύο τερμάτων στον Απόλλων, σκορ το οποίο έμελλε να είναι και το τελικό.

Διαιτητής της αναμέτρησης ο κ. Ατζαμιδάκης, με βοηθούς τους κ.κ. Ταγκαλίδη και Αρεστό.

DSCN9730 DSCN9735

Συνθέσεις

Ηρακλής Άσπρου : Αποστόλου, Μανδάλης, Πληκαδίτης, Σαββίδης, Ορφανίδης, Φανιάδης, Πατσιαβούρας, Τσόπτσης, Μπουρνάζης, Ρέτζια. Αγωνίστηκαν και οι Μπρούτσι, Νερατζόγλου, Ρόκος, Αντωνιάδης, Τζήμος, Χαραλαμπίδης, Σότι και Μουζάκης.

Απόλλων Καλαμαριάς : Ζιάκκας, Πολιανίδης, Τσαούσης, Μάντζιος, Τζιντζής, Γιάζης, Προβατίδης, Κουκουλέκης, Μήτσικας, Ζανέττου. Αγωνίστηκαν και οι Τριανταφυλλίδης, Μπουλγκουρίδης, Σαμαρόπουλος, Κωνσταντίνου, Αράπης, Μπονέρης, Αθανασιάδης.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected