Κατηγορίες
Γ Εθνική LIVE!
Α ΕΠΣ Ημαθίας

ΑΣ Ειρηνούπολης – Μακροχώρι 2-0

Eirinoupoli makroxvri

Ανοιχτό ματς στο Δημοτικό Γήπεδο Αγγελοχωρίου, με τον πρωταθλητή ΑΣ Ειρηνούπολης να επικρατεί με 2-0 του Μακροχωρίου, στην πρεμιέρα της Α1 Ερασιτεχνικής.

Η ομάδα του Γιάννη Μαντζιαρίδη είχε τον έλεγχο καθ όλη τη διάρκεια του 90λεπτου και με σωρεία χαμένων ευκαιριών, θα μπορούσε να πετύχει περισσότερα τέρματα και να μη ρισκάρει απέναντι σε μια πολύ γρήγορη και νεανική ομάδα.

Το τέρμα του Κώστα Έξαρχου στο 6ο λεπτό, ο οποίος εκμεταλλεύτηκε το λάθος γύρισμα αμυντικού και έστειλε από κοντά τη μπάλα στα δίχτυα, “έλυσε” από νωρίς τα πόδια των γηπεδούχων που συνέχισαν να επιτίθενται μαζικά για το δεύτερο τέρμα. Ωστόσο το ρευστό 1-0 παρέμεινε μέχρι την ανάπαυλα, με τους φιλοξενούμενους μάλιστα να χάνουν μια καλή ευκαιρία με τον Δημοσθένους, για να φέρουν το ματς στα ίσια.

Ίδια εικόνα και στο δεύτερο μέρος, με τους γηπεδούχους να πετυχαίνουν τέρμα νωρίς, όταν η εκτέλεση κόρνερ του Αργυρίου έφερε τη μπάλα στο ύψος του πέναλτι, ο Τενεκετζής έπιασε την κεφαλιά – ψαράκι και ο Δημήτρης Τσιούπρος που βρέθηκε στην πορεία της μπάλας με προβολή “έγραψε” το 2-0.

Το τέρμα αυτό ουσιαστικά έβαζε τέλος στις όποιες βλέψεις των “ασπρόμαυρων” για θετικό αποτέλεσμα και στο υπόλοιπο χρονικό διάστημα μέχρι το τελευταίο σφύριγμα, η μπάλα πήγαινε πάνω κάτω με εκατέρωθεν προϋποθέσεις για ένα ακόμη τέρμα.

Διαιτητής της αναμέτρησης ο κ. Τρέβλας, με βοηθούς τους κ.κ. Παπαδάκη και Χριστοδούλου

Συνθέσεις

ΑΣ Ειρηνούπολης : Σταματέλος, Αργυρίου, Συμεωνίδης Χ., Τενεκετζής, Χουϊλουλίδης, Παπαδόπουλος Ν., Γιαουτζής, Κουκουράκης, Καλφούντζος (58′ Πίτος / 76′ λ.τ. Τερζής), Τσιούπρος (72′ Γασπαράτος), Έξαρχος.

Μακροχώρι : Χαρίσης, Σταματίου (46′ Παπακωνσταντίνου), Σερασκέρης Χ. (82′ Φωτόπουλος), Αθανασιάδης, Κούφας (46′ Πίκος), Σερασκιέρης Δ., Κωτσόπουλος, Δημοσθένους, Μπρέγκου, Φιλιππίδης, Τσακαλίδης.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected