Κατηγορίες
Ποδόσφαιρο

Σάκης Παπαδίνας – Εξηγεί τους λόγους αποχώρησης του από τον Άρη

12016582_1032839220080969_1443157829_n
Δεν θα συνεχίσει στην γυναικεία ομάδα ποδοσφαίρου του Άρη ο Σάκης Παπαδίνας, που διετέλεσε βοηθός του Γιώργου Σπυριδωνίδη για περίπου 7 μήνες.

Παρελθόν αποτελεί και ο πρώην προπονητής των Ατρομήτου Διαβατού και Άτλα Ζερβοχωρίου, με τη διοίκηση να τους κάνει γνωστή την απόλυση τους την τελευταία μέρα της προετοιμασίας (!), χωρίς να υπάρχει κάποια σημαντική αφορμή, όπως λέει σχετικά ο νεαρός τεχνικός.

Η ανακοίνωση του “κιτρινόμαυρου” συλλόγου :

“Το τμήμα του γυναικείου ποδοσφαίρου του ΑΡΗ ανακοινώνει κοινή συναίνεση την λύση της συνεργασίας με τον προπονητή κύριο Γιώργο Σπυριδωνίδη και τον βοηθό προπονητή κύριο Σάκη Παπαδίνα,για προσωπικούς λόγους”

Ο πρώην προπονητής του Απόλλων Αγίου Γεωργίου μίλησε στο ImathiaSportsNews για την εξέλιξη αυτή, αναλύοντας ταυτόχρονα το πλάνο που είχαν θέσει από κοινού με τον Γιώργο Σπυριδωνίδη.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του : 

“Θα ήθελα καταρχήν να ευχαριστήσω τον έφορο και οικονομικό στυλοβάτη του γυναικείου τμήματος ποδοσφαίρου του Άρη κ. Βαγγέλη Βουτσά αλλά και τον Γιώργο Σπυριδωνίδη που με επέλεξαν ως συνεργάτη σε έναν τόσο ιστορικό σύλλογο. Αναλάβαμε την ομάδα στα μέσα του Φλεβάρη του 2015 και ενώ με μαθηματική ακρίβεια όδευε προς τον υποβιβασμό, καταφέραμε να την κρατήσουμε στην κατηγορία, που ήταν και εκ των πραγμάτων ο πρώτος στόχος εκείνη την περίοδο.

spyridonidis

Το καλοκαίρι καταστρώσαμε ένα απόλυτα επαγγελματικό πλάνο κατά τη γνώμη μου, με στόχο την άριστη προετοιμασία των παικτριών ενόψει των επίσημων υποχρεώσεων σε πρωτάθλημα και κύπελλο. Το πρόγραμμα αυτό περιελάμβανε τέσσερις ενότητες : α) Φυσική κατάσταση, β) Τεχνική κατάρτιση, γ) Τακτική και δ) Αγωνιστική και ατομική πειθαρχία.

Στόχος της ομάδας ήταν το πλασάρισμα στις πρώτες θέσεις, ωστόσο πάντα στο πίσω μέρος του μυαλού μας ήταν το πρωτάθλημα, γιατί πολύ απλά αυτός πρέπει να είναι ο σκοπός μιας μεγάλης ομάδας όπως ο Άρης.

Θέλω να ευχηθώ στον σύλλογο και στο νέο προπονητικό τιμ, πάντα επιτυχίες και να φέρουν τον Άρη εκεί που πραγματικά αξίζει. Εμείς έχουμε πάντα ανοιχτή την πόρτα καθώς μόνο ευχάριστες αναμνήσεις έχουμε από την θητεία μας το τελευταίο διάστημα”.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected