Κατηγορίες
Football League - Γ Εθνική / Τοπικά

Πιερικός – Λάρισα (0-3) Σαφώς πιο έτοιμοι οι φιλοξενούμενοι

11986492_881331215292371_8960451456794394277_nΤην ήττα γνώρισε ο Πιερικός εντός έδρας από την Λάρισα με σκορ 0-3. Ο Πιερικός του Νίκου Ζαλίκα έδειξε δυο πρόσωπα στο φιλικό αγώνα με την Λάρισα.

Στο πρώτο μέρος η ομάδα της Κατερίνης ήταν ένας άξιος αντίπαλος που πάλεψε στις μονομαχίες και κατάφερε να διατηρήσει την κατοχή της μπάλας, παρόλα αυτά όμως βρέθηκε πίσω στο σκορ μετά απο όμορφη ενέργεια των βυσσινί.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Πιερικός ήταν αρκετά απογοητευτικός με αρκετές αλλαγές στο ρόστερ και ποδοσφαιριστές που δεν ικανοποίησαν με την εμφάνιση τους, δέχθηκε άλλα δυο γκολ και έδειξε να έχει μεγάλο πρόβλημα στην μεσαία και επιθετική γραμμή εκεί όπου λείπουν ένας ανασταλτικός και ένας καθαρός επιθετικός ποδοσφαιριστής.

Η ομάδα του Νίκου Ζαλίκα κοιτάει την επόμενη μέρα αναζητώντας 2-3 ποδοσφαιριστές για να ολοκληρώσει την βασική εντεκάδα.

Σε καλή μέρα για τον Πιερικό βρέθηκαν οι Γεωργίου, Καράμπελας, Ιορδανίδης, Παπουτσογιανόπουλος οι δυο πρώτοι έδειξαν ότι μπορούν να προκαλέσουν αρκετά προβλήματα στις αντίπαλες άμυνες, ενώ οι άλλοι δυο αμυντικοί άφησαν εξίσου καλές εντυπώσεις με καλές ενέργειες σε όλο το παιχνίδι.

Συνθέσεις

Πιερικός (Νίκος Ζαλίκας): Φιρινίδης, Παπουτσογιαννόπουλος, Ανδρεάδης (39′ Τσιώλης), Ιορδανίδης, Κώτσιας, Κωνσταντίνου (56’ Παπαδόπουλος), Καράμπελας (83′ Νταντίνης), Γεωργίου (75′ Δαδάκος), Τροΐρης, Ανδρέου (65’ Γιαλαμίδης), Πέεφ.

ΑΕΛ (Ράτκο Ντόστανιτς): Καβουσάκης (65’ Πατσογιώργος), Μασούρας, Κοντοχρήστος, Γιοβάνοβιτς, Σουλιώτης (67’ Μανακούσιος), Χάμος, Λαμπρόπουλος (62’ Μπόγιοβιτς), Ουρτάδο, Κουτσιανικούλης (59’ Κρητικός), Χοτζάλι (67’ Καμπλιώνης), Πάτο.

*pierikosnews.blogspot.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected