Κατηγορίες
Α ΕΠΣ Ημαθίας

ΦΑΣ Νάουσα – Φίλοι Ζαγοράκη 3-0 (photos)

DSCN0018Μία αναμέτρηση που περίμεναν αρκετό καιρό οι φίλοι της Νάουσας αλλά δεν εξελίχθηκε όπως την φανταζόντουσαν, διεξήχθη σήμερα (16/9) στο ΔΑΚ Νάουσας.

Ο αγώνας με ποδοσφαιριστές από την Εθνική του 2004 (όπως αρχικά είχε ανακοινωθεί ή τους φίλους του Ζαγοράκη όπως έγινε εκ των υστέρων γνωστό) δεν είχε την αίγλη που ανέμεναν αρκετοί ποδοσφαιρόφιλοι παρά το γεγονός πως στην ομάδα που έδωσε το παρόν στο ΔΑΚ ξεχώριζαν οι μορφές των Βασίλη Μπορμπόκη και Παντελή Καφέ (μέλος της ομάδας που “σάρωσε” τα πάντα το 2004 και μάλιστα αγωνίστηκε σήμερα κόντρα στον αδελφό του Δημήτρη).

Όπως μας ενημέρωσε η διοίκηση, ο Θοδωρής Ζαγοράκης δεν κατέστη δυνατό να δώσει το παρόν λόγω της παρουσίας του σε προεκλογική καμπάνια της Νέας Δημοκρατίας στην οποία ανήκει, απογοητεύοντας τους λιλιπούτιους (και όχι μόνο) θαυμαστές του που περίμεναν έως και μία ώρα πριν στην είσοδο του γηπέδου!

DSCN0024

Να θυμίσουμε πως η αναμέτρηση είχε οριστεί για τις 2 Σεπτεμβρίου, αναβλήθηκε όμως λόγω απουσίας του Θοδωρή Ζαγοράκη στις Βρυξέλλες καθώς ο αρχηγός της Εθνικής το 2004 υπηρετεί τη θητεία του ως Ευρωβουλευτής.

Όσον αφορά τον φιλικό αγώνα που ακολούθησε και τον οποίο παρακολούθησαν 200 περίπου φίλαθλοι, ο ΦΑΣ είχε την υπεροχή και έχοντας τα τρεξίματα όπως ήταν φυσιολογικό, επικράτησε με 3-0 (2-0 ημίχρονο) χάρη σε τέρματα των Τρύφωνα ΝίκουΝίκου Σαρηγιαννίδη και Γιώργου Πατατούκα.

Διαιτητής της αναμέτρησης ο κ. Καραντώνης, με βοηθούς τους κ.κ. Κελεσίδη και Χριστοδούλου

DSCN0019DSCN0011

Συνθέσεις

ΦΑΣ Νάουσα : Ιωακειμίδης, Παπατάνος, Βλαχοδήμος Ζ., Ζούρκος, Περηφανόπουλος, Λαμπριανίδης, Σαρηγιαννίδης, Νίκου, Μουρίκι, Καφές, Παντζαρτζίδης. Αγωνίστηκαν και οι Συμπεθέρης, Ηλιάδης, Αβραμόπουλος, Πατατούκας, Τασιώνας, Λιακόπουλος, Δίντσης, Ιτσκάρας, Μπιγκάνος, Φύτος, Κερμανίδης.

Φίλοι Ζαγοράκη : Μοσχόπουλος, Καραϊσαλίδης, Κουρτέσης, Φιδάνης, Κυριακίδης, Παπακώστας, Μπορμπόκης, Ζέκας, Τσεβρετζής, Καφές, Κάκογλου. Αγωνίστηκαν και οι Μήτας, Ορφανίδης, Αμανατίδης, Ηλιάδης, Φουκασιώτης

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected