Κατηγορίες
Αθλήματα

Hanball Premier – Επικίνδυνη έξοδος για τον Φίλιππο

maxresdefaultΣτη Θεσσαλονίκη ο Φίλιππος Βέροιας θα αντιμετωπίσει τον επί 11 χρόνια προπονητή του Νίκο Μάντζο

Ένα παιχνίδι με πολλές ιδιαιτερότητες θα διεξαχθεί στη Θεσσαλονίκη με τη ΧΑΝΘ να φιλοξενεί (18:00) τον Φίλιππο Βέροιας. Ο τεχνικός των γηπεδούχων Νίκος Μάντζος θα βρεθεί αντίπαλος με την ομάδα την οποία οδήγησε στην κατάκτηση 8 τίτλων και στον τελικό του Τσάλεντζ Καπ το 2003 στα 11 χρόνια παρουσία του στον πάγκο των Βεροιωτών, ενώ ενδέχεται να υπάρχει και «μονομαχία» πατέρα- γιου, αν ο Ηλίας Μάντζος συμπεριληφθεί στην 16αδα του Φιλίππου Βέροιας.

«Διψούν για διάκριση οι παίκτες μου»

Ο προπονητής της ΧΑΝΘ Νίκος Μάντζος επεσήμανε: «Πάντα ένα παιχνίδι με αντίπαλο τον Φίλιππο, την ομάδα μέσα στην οποία μεγάλωσα και έγινα αυτό που έγινα, έχει για μένα περίεργα και έντονα συναισθήματα. Ο φετινός Φίλιππος απαρτίζεται από παίκτες με εξαιρετικές ικανότητες και κατά τη γνώμη μου θα διεκδικήσει με σοβαρές πιθανότητες τον τίτλο. Από την άλλη πλευρά εμείς διαθέτουμε παίκτες που διψούν για διάκριση και έχουμε έντονο ενθουσιασμό βγαλμένο μέσα από τη σκληρή δουλειά που κάνουμε στο γήπεδο. Γι αυτούς τους λόγους και παρά τον μεγάλο δυσκολίας, ειδικά μέσα στην έδρα μας θα προσπαθήσουμε να διεκδικήσουμε τη νίκη. Θέλω να πιστεύω ότι στο γήπεδο θα έρθει πολύς κόσμος του αθλήματος και ευελπιστώ ότι θα τους χαρίσουμε ένα όμορφο θέαμα»

«Υψηλός βαθμός επικινδυνότητας»

Από την πλευρά του Φιλίππου ντεμπούτο θα κάνει ο Σέρβος περιφερειακός Βεσελίνοβιτς, ενώ θα απουσιάσουν οι Καρυπίδης, Παπαδόπουλος, Ψωμιάδης.
Ο τεχνικός των Βεροιωτών Κώστας Τούτσης είπε: «Είναι ένα ιδιαίτερο παιχνίδι. Είμαστε προετοιμασμένοι, αλλά καμία ομάδα δεν είναι 100% αυτή την περίοδο. Είμαι ικανοποιημένος από το πρώτο ματς κόντρα στον Φοίβο. Αντιμετωπίζουμε μια ομάδα που έχει δείξει πως θα είναι σε καλύτερο επίπεδο από πέρσι, ενώ σαφέστατα η παρουσία του Νίκου Μάντζου δίνει ξεχωριστό ενδιαφέρον στο ματς. Το παιχνίδι έχει σοβαρό βαθμό επικινδυνότητας και πρέπει να παρουσιαστούμε πολύ σοβαροί και να πιάσαμε υψηλά στάνταρ απόδοσης για την περίοδο που βρισκόμαστε».

Πριν την αναμέτρηση οι ομάδες παμπαίδων των δύο Συλλόγων θα δώσουν φιλικό παιχνίδι

Η προϊστορία ΧΑΝΘ- Φίλιππος

8 ματς (2-0-6)
2005-2006 23-28
2006-2007 28-32
2007-2008 32-36
2010-2011 32-34
2011-2012 33-21
2012-2013 25-31

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected