Γ Εθνική / Τοπικά

Γ Εθνική (Εθνικός Αγιονερίου – Θύελλα Φιλώτα 3-1) Τα αδέλφια έκαναν τη διαφορά!

0f4ec620715b2808b4e64e40372902a6_XLΜε τους αδερφούς Στεφανίδη σε μεγάλη μέρα και με την ομάδα του Εθνικού Ν. Αγιονερίου να κυριαρχεί στον αγωνιστικό χώρο η νίκη με 3 – 1 αποτελεί το ιδανικό ξεκίνημα για τον εκπρόσωπο του κιλκισιώτικου ποδοσφαίρου στο πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής Κατηγορίας (1ος όμιλος).

1 – 0 : 30΄ με πέναλτι ο Ν.Στεφανίδης

1 – 1 : 46΄ ισοφάριση με τον Τακίδη για τους φιλοξενούμενους

2 – 1 :47΄ άμεση απάντηση και πάλι ο Ν. Στεφανίδης με καρφωτή κεφαλιά

3 – 1 :73΄ με ιδανική κεφαλιά “ψαράκι” ο Στάθης Στεφανίδης έγραψε το τελικό αποτέλεσμα.

Την επόμενη Κυριακή στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος η ομάδα του Εθνικού ταξιδεύει στη Δράμα όπου και θα αντιμετωπίσει την ιστορική Δόξα σε ένα ματς πολύ σημαντικό.

Χαρακτηριστικά του αγώνα

Το παιχνίδι κυμάνθηκε σε αρκετά καλά επίπεδα, είχε ρυθμό και ένταση ενώ και οι δυο ομάδες πραγματοποίησαν ευκαιρίες.

Σημείο κρίσιμο για την εξέλιξη του αγώνα όταν η γηπεδούχος ευτύχησε να μπει και πάλι μπροστά στο σκορ αμέσως μόλις δέχθηκε την ισοφάριση (στο 46΄ ισοφάριση και στο 47΄ μπήκε και πάλι μπροστά στο σκορ) και από εκεί και πέρα όλα ήταν πιο εύκολα για τη συνέχεια.

Η Θύελλα είχε καλή παρουσία σε όλη τη διάρκεια του αγώνα αλλά είχε απέναντι της μια ομάδα που πάση θυσία ήθελε και πήρε τελικώς την νίκη κάνοντας ιδανικό ξεκίνημα.

Συνθέσεις

Εθνικός Αγιονερίου : Γουναρίδης, Μπουζούρας, Μενιγκάλι (83′ Τριανταφυλλίδης), Κοντσίδης, Μιλκούδης, Καρασίμος, Υψηλός, Στεφανίδης Σ. (85΄Παλιάτσος), Στεφανίδης Ν., Πεχλιβάνης (70′ Γαλάνης), Δρόσος

Θύελλα Φιλώτα : Γκέλης, Καραπέτρος, Γεωργόπουλος, Πάλλα, Κλάζογλου, Παπαγεωργίου (70′ Σέχι), Θεοδουλίδης, Ελευθεριάδης, Ντινόπουλος (75′ Τσεμπερλίδης), Στεφανίδης, Ιορδανίδης (46′ Τακίδης)

neaporeiakilkis.blogspot.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected