Γ Εθνική / Τοπικά

Γ Εθνική (Καβάλα – Έβρος Σουφλίου 1-0) Πήρε αυτό που ήθελε

GOLES2-604x402Ο ΑΟΚ ξεκίνησε με το δεξί στο πρωτάθλημα, σ ένα δύσκολο αγωνιστικό χώρο έχοντας την πλήρη υπεροχή και στα 90 λεπτά του αγώνα. Απλά δεν ήρθε το άνετο σκορ και το 1-0 πρόσθεσε ένα μικρό άγχος μέχρι το τέλος. 

Ο Κώστας Ανυφαντάκης παρέταξε την ομάδα με τέσσερις αμυντικούς. Δεξιά ο Μπαντάνης, αριστερά ο Μαργαρίτης, δυο στόπερ ο Μπάτζιος και ο Λιόλιος.  Ο Αθανασίου, κάτω από τα δοκάρια. Στη μεσαία γραμμή ο Γ. Παπαδόπουλος πήρε τη θέση του Παληγεώργου, που είχε πρόβλημα από την προπόνηση της Παρασκευής.  Ο Δέντσας σε ρόλο αμυντικού μέσου και ο Μπρατσιάνι ως επιθετικός χαφ. Ο Καζάκης στην κορυφή της επίθεσης με Παππά και Δουμάνη στα πλάγια.

Στα πρώτα 45 λεπτά, ο ΑΟΚ είχε την κατοχή της μπάλας, την υπεροχή, πίεσε την αντίπαλη άμυνα και κατάφερε να προηγηθεί με τον Μπρατσιάνι. Ο Έβρος στο διάστημα αυτό περιορίστηκε σε αμυντική τακτική, προσπαθώντας να κλείσει τους χώρους.

 

Στο β` μέρος το ίδιο σκηνικό. Ο ΑΟΚ την κατοχή της μπάλας, με υπομονή αλλά με ρυθμό αργό, κουραστικό σε ορισμένα διαστήματα.

Το φιλμ του αγώνα

3` Σουτ του Δουμάνη, απόκρουση του Θυμνιανίδης,

12` Μόνος του ο Παππάς, πλασάρει αλλά σώζει ενστικτωδώς, ο Θυμνιανίδης.

30` Σέντρα Δουμάνη, κεφαλιά Καζάκη, μπλόκαρε ο Θυμνιανίδης.

37` Σουτ του Μπάτζιου, απόκρουση σε κόρνερ  του Θυμνιανίδη.

40` Το 1-0 με τον Μπρατσιάνι με σουτ από κοντά. Προηγήθηκε κόρνερ του Γ. Παπαδόπουλου, κεφαλιά Καζάκη, απόκρουση του Θυμνιανίδη.

42` Ο Καζάκης από πολύ κοντά, δε μπορεί να στείλει τη μπάλα στα δίχτυα.

67` Σέντρα του Κανούλα, δεν μπλοκάρει ο Θυμνιάδης, από πολύ κοντά ο Παππάς, αδυνατεί να στείλει τη μπάλα στα δίχτυα.

70` Διαμαρτυρίες για πέναλτι, σε κράτημα του Μπρατσιάνι από τον Μπάμνιο.

72` Σουτ του Λίτσκα, από καλή θέση άουτ.

83` Παραλίγο αυτογκόλ του Μπάμνιου, απόκρουση του Θυμνιανίδη.

 

Συνθέσεις

Καβάλα : Αθανασίου, Μπαντάνης, Μαργαρίτης, Λιόλιος, Δέντσας, Γ. Παπαδόπουλος, Παππάς, Μπάτζιος, Μπρατσιάνι (84′ Α. Παπαδόπουλος), Δουμάνης (65` Κανούλας), Καζάκης, 76′ Πτηνόπουλος

 

Έβρος Σουφλίου : Θυμιανίδης, Μπάμνιος, Λειβαδιώτης, Φραγκούλης, Χατζάκος (76` Λίτσιος), Χιζανασβίλι, Κάρεν, Ευφραιμίδης (53` Δραγανίδης), Λίτσκας, Μέρτικας (51 Εμρέ), Ζιγκερίδης.

proininews.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected