Κατηγορίες
Γ Εθνική LIVE!
Γ Εθνική / Τοπικά

Απόλλων Καλαμαριάς – Οι απουσίες ενόψει Καμπανιακού και η αποχώρηση Σαπανίδη

Χωρίς τίτλοΝα αλλάξουν την ψυχολογία και να πάρουν το πρώτο τρίποντο της σεζόν επιδιώκουν στον Απόλλωνα μετά την ήττα της πρεμιέρας στην Πτολεμαΐδα.

Ο επόμενος αγώνας με τον Καμπανιακό ορίστηκε Σάββατο στις 16.00 στην Καλαμαριά και ο τεχνικός του Απόλλωνα «τρέχει» για την προετοιμασία, περιμένοντας το «ΟΚ» από το ιατρικό τιμ για τη συμμετοχή του Κύπριου τερματοφύλακα Πάνου Κωνσταντίνου (ο Ζιάκας είναι τιμωρημένος). Σε διαφορετική περίπτωση θα ξεκινήσει οι νεαρός Βασιλειάδης. Αλλο πρόβλημα δεν υπάρχει, με τους υπόλοιπους παίκτες να είναι διαθέσιμοι.

Δεν υπολογίζεται ο Σαπανίδης!

Εντωμεταξύ, εκτός ομάδας τέθηκε ο Γιώργος Σαπανίδης, ο οποίος αναμένεται να λύσει τη συνεργασία του με τον Απόλλωνα. Ο προπονητής τον ενημέρωσε ότι δεν υπολογίζεται, με την απόφαση να λαμβάνεται μετά τον αγώνα με τον Εορδαϊκό. Σύμφωνα με πληροφορίες υπάρχει ενδιαφέρον από τον Καμπανιακό για να τον αποκτήσει, αν και ακόμη ο παίκτης δεν έχει πάρει την ελευθέρας του.

Στο τιμ ο Τζουβάρας

Επίσης, άμεσος συνεργάτης του Απόστολου Πάππα στο τεχνικό τιμ είναι από σήμερα ο Δημήτρης Τζουβάρας, που είχε ξαναεργαστεί στις ακαδημίες των κοκκινόμαυρων.

πηγή

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected