Γ Εθνική / Τοπικά

Γ Εθνική – Ο Περικλής Αμανατίδης ο νέος τεχνικός

amanatidΕποχή Περικλή Αμανατίδη στον Αιγινιακό με τον έμπειρο προπονητή να διαδέχεται τον Γιώργο Φοιρό στον πάγκο της ομάδας της Πιερίας.

Συμφώνησαν σε όλα οι άνθρωποι του Αιγινιακού με τον Θεσσαλονικιό τεχνικό που έχει γνώση της Γ΄εθνικής κατηγορίας, έχει την εικόνα του 2ου ομίλου με την περσινή άνοδο της ομάδας των Τρικάλων στη Β΄εθνική και διαθέτει την εμπειρία να ενισχύσει την προοπτική της ανόδου και για τον σύλλογο της Πιερίας.

Ο Αμανατίδης έκανε την προπόνηση της Πέμπτης (8/10) στα βοηθητικά γήπεδα του Αιγινίου λόγω της συνεχής βροχόπτωσης στη Β. Ελλάδα και θα καθήσει για πρώτη φορά στον πάγκο την Κυριακή στο παιχνίδι με τον Αχέρων Καναλακίου.

Θα απουσιάσουν οι δυο παίκτες της αριστερής πλευράς του Αιγινιακού Γιαζιτζόγλου, Νικολίτσης λόγω τραυματισμών, με τον έμπειρο τεχνικό να προσανατολίζεται να χρησιμοποιήσει τους Αχαλονόπουλο και Λιόλιο στην συγκεκριμένη πλευρά.

Στον αντίποδα επιστρέφει ο Ζούρκος που έληξε η τιμωρία του, ήρθε το δελτίο του Βούλγαρου Ράτκο στην ΕΠΣ Πιερίας οπότε υπολογίζεται κανονικά για την Κυριακή, ενώ στην αποστολή μετά απο μακροχρόνια απουσία θα είναι και ο Ισπανός Ντίντακ.

*pieriasport.blogspot.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected