Γ Εθνική / Τοπικά

Γ Εθνική – Νέος προπονητής ο Αλέξης Αλεξίου!

fc-serres-20313Δεν δυσκολεύτηκε πολύ η FC Serres να βρει τον αντικαταστάτη του Άκη Βάβαλη και έψαξε μόλις λίγους μήνες πριν στην ατζέντα της, καθώς ο Αλέξης Αλεξίου είναι αυτός που αναλαμβάνει και πάλι την ομάδα. 

Ο 52χρονος τεχνικός βρέθηκε πέρυσι στο τελείωμα της σεζόν στον πάγκο της, έχοντας καλή συγκομιδή και επιδόσεις για τα δεδομένα που είχε να διαχειριστεί και πλέον καλείται να αναλάβει μία εντελώς διαφορετική ομάδα και να συνεχίσει την καλή δουλειά του Άκη Βάβαλη.

Το προφίλ βέβαια στην θέση του πάγκου είναι πλέον διαφορετικό, με έναν έμπειρο τεχνικό, ωστόσο είναι δεδομένο πως έχει όλα τα φόντα για να πετύχει. O Aλεξίου πέρυσι και όταν αποχώρησε ανέλαβε για λίγο καιρό τον Πιερικό για τα play out, μέχρι να παρραιτηθεί η ομάδα της Κατερίνης, ενώ θυμίζουμε πως έχει εργαστεί σε Οδυσσέα Κορδελιού, Απόλλων Καλαμαριάς, Αναγέννηση Γιαννιτσών και επί σειρά ετών στις Εθνικές ομάδες Νέων.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

“Το Δ.Σ. της FC Serres ενημερώνει τον φίλαθλο κόσμο της ομάδος την πρόσληψη του προπονητή UEFA PRO Αλέξη Αλεξίου με τον οποίο συνεργασθήκαμε και στην περσινή περίοδο στο πρωτάθλημα της FOOTBALL LEAGUE. Ο νέος προπονητής θα μεταβεί στις αθλητικές εγκαταστάσεις της Ομόνοιας στις 16:00 ,όπου και θα ξεκινήσει την προετοιμασία της ομάδας για τον μεθαυριανό αγώνα με τον Καμπανιακό”.

*serressport.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected