Κατηγορίες
B ΕΠΣ Ημαθίας

Νίκη Αγκαθιάς – ΜΑΣ Βεργίνας 3-3

Untitled-1“Γκραν-γκινιόλ” παιχνίδι στο Δημοτικό Γήπεδο Αγκαθιάς, ανάμεσα σε δύο νεοφώτιστες αλλά ποιοτικές ομάδες.

Παρά τον βαρύ αγωνιστικό χώρο λόγω των πολλών βροχοπτώσεων των τελευταίων ημερών, Νίκη και ΜΑΣ Βεργίνας έπαιξαν ανοιχτά και διεκδίκησαν αμφότερες τους τρεις βαθμούς. Η…μπίλια όμως έκατσε στην ισοπαλία, ένα σκορ που διαμορφώθηκε στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων χάρη σε τέρμα του παίκτη – προπονητή της φιλοξενούμενης ομάδας, Πασχάλη Μελιόπουλου.

Το πρώτο μισάωρο του παιχνιδιού ανήκει ολοκληρωτικά στους γηπεδούχους, που μπήκαν πολύ δυνατά στον αγωνιστικό χώρο με στόχο να εκμεταλλευτούν τον παράγοντα έδρα αλλά και να ευχαριστήσουν τους 100 περίπου φιλάθλους που βρέθηκαν στο γήπεδο. Μόλις στο 4′ ο Παναγιωτόπουλος έβαλε μπροστά τη Νίκη στο σκορ και ο ίδιος παίκτης με το δεύτερο προσωπικό του τέρμα μεγάλωσε το προβάδισμα για τους “ασπρόμαυρους” μόλις στο 12ο λεπτό.

Παρά το σοκ, οι φιλοξενούμενοι ανέβασαν σταδιακά στροφές και στο 38′ μείωσαν το σκορ με εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Σαμψωνίδη, με τους γηπεδούχους να διαμαρτύρονται έντονα σε βοηθό και διαιτητή πως πριν την ανατροπή, δόθηκε ανάποδα το πλάγιο άουτ κοντά στον χώρο του κέντρου.

Σαν να μην έφτανε αυτό για την ομάδα του Δημήτρη Σαμαρά, δύο λεπτά πριν την ανάπαυλα ο ΜΑΣ πέτυχε και δεύτερο τέρμα με τον Μουρατίδη φέρνοντας το ματς στα ίσια.

Το εντυπωσιακά αποτελεσματικό πρώτο μέρος για τις δύο ομάδες και η επαναφορά από το εις βάρος τους 2-0 για τους φιλοξενούμενους, ακολούθησε ένα δραματικό δεύτερο 45λεπτο, που κρίθηκε τελικά στις λεπτομέρειες.

Μετά από εκατέρωθεν χαμένες ευκαιρίες, η Νίκη κατάφερε να πάρει “κεφάλι” στο σκορ στο 82′ με ωραίο πλασέ του Σαμαρά, μέσα σε έξαλλους πανηγυρισμούς από συμπαίκτες και φιλάθλους.

Ωστόσο την τελευταία λέξη στην αναμέτρηση την είχε ο ΜΑΣ Βεργίνας και συγκεκριμένα ο Πασχάλης Μελιόπουλος ο οποίος και με τη βοήθεια της τύχης (η μπάλα κόντραρε σε αντίπαλο) διαμόρφωσε το τελικό 3-3.

Διαιτητής της αναμέτρησης ο κ. Παρασίου, με βοηθούς τους κ.κ. Άσβεστάρα και Γαβρά

Συνθέσεις

Νίκη Αγκαθιάς : Γιδαρόπουλος, Γιοβανόπουλος, Λιακόπουλος (56′ Τάτα), Μοσχόπουλος, Γατόπουλος Π., Χαντζόπουλος, Παναγιωτόπουλος, Σταμούλης (70′ Σαμαράς), Μουσενίκας (58′ Γιδαρόπουλος Β.), Ζησιόπουλος, Γατόπουλος Γ.

ΜΑΣ Βεργίνας : Στογιαννόπουλος, Μελιόπουλος, Τάτσης (Μελιόπουλος Π.), Ζέρης, Προβατάς, Βενιόπουλος Π., Σαμψωνίδης, Μπλούκας, Κατσιγιαννόπουλος, Αράπος, Μουρατίδης.

*Το δεύτερο 45λεπτο ξεκίνησε με καθυστέρηση 15 περίπου λεπτών με τους διαιτητές να παραμένουν στα αποδυτήρια μετά από φραστική επίθεση που δέχτηκαν από οπαδούς, όπως αναφέρουν οι πληροφορίες μας. Σύμφωνα με αυτές, ο ρέφερι κ. Παρασίου έγραψε επακριβώς ότι συνέβη και αναμένεται η απόφαση της ΕΠΣ Ημαθίας σχετικά με τα τεκταινόμενα στο Δημοτικό Γήπεδο Αγκαθιάς

 

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected