Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

Γ Εθνική (1ος όμιλος) Δόξα Δράμας – Απόλλων Καλαμαριάς 3-1

0544ea697ac5749d3af0cf7085e7e6c0_Generic_693_400Χωρίς να πιάσει πολύ σπουδαία απόδοση, η Δόξα Δράμας επικράτησε με 3-1 του Απόλλωνα Καλαμαριάς για την 5η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής.

Οι «μαυραετοί» ήταν πιο ουσιαστικοί από τους κοκκινόμαυρους και επέστρεψαν στα θετικά αποτελέσματα, έχοντας ως πρωταγωνιστή τον πρώην παίκτη του Απόλλωνα, Δημήτρη Γαϊδαρτζή που πέτυχε δύο γκολ (20′ και 79′), με τον Κανετίδη επίσης να σκοράρει για τους Δραμινούς. Ο Προβατίδης μείωσε λίγο πριν από το φινάλε για τον Απόλλωνα, που είχε κι άλλες ευκαιρίες, ενώ πλήρωσε για ακόμη μια φορά τα αμυντική του λάθη. Η Δόξα έφτασε τους 10 βαθμούς, ενώ ο Απόλλων έμεινε στους 4.

Διαιτητής της αναμέτρησης ο Γιώργος Μελτζανίδης, με βοηθούς τους Μιχάλη Κελεσίδη και Κώστα Γιάντση από Ημαθία

Συνθέσεις

ΔΟΞΑ: Καράδαης, Ρεβυθόπουλος, Βιτλής, Χαριτωνίδης, Μπάμπουρας, Κανετίδης, Κουμπρόγλου (71′ Περσίδης), Στόικος, Γαϊδαρτζής (79′ Γκαϊδατζής), Κυριακίδης (61′ Ντος Σάντος), Λάσπατζης.

ΑΠΟΛΛΩΝ: Κωνσταντίνου, Μπουλγκουρίδης, Τσαούσης, Τζιντζής, Μωυσίδης, Γιαξής (25′ λ.τ. Φοιτάς / 59′ λ.τ. Αράπης), Αθανασιάδης, Κουκουλέκης, Παπαδημητρίου (37′ Ζανέττου), Προβατίδης, Μπονέρης.

*με στοιχεία από το sportdrama.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected