Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

Γ Εθνική (1ος όμιλος) Νέστος Χρυσούπολης – Έβρος Σουφλίου 2-2

NEST0215-604x310Ένα 24ωρο μετά τη λύση της συνεργασίας με τον Γιάννη Ισπυρλίδη, ο Νέστος ήταν πολύ καλύτερος στο Β μέρος αλλά και ενώ κατάφερε να ανατρέψει το εις βάρος του σκορ, δέχθηκε τέρμα στο 87` για να χάσει τους πρώτους βαθμούς στη Χρυσούπολη.

Στο πρώτο μέρος το χαμένο πέναλτι του Ζγκούρι επηρέασε αρνητικά το παιχνίδι των γηπεδούχων, όπως επίσης και πολύ καλή απόδοση του Θυμιανίδη. Στο Β` μέρος η είσοδος του Μαχαιρούδη έδωσε ώθηση στο Νέστο, που γύρισε το ματς.

Ο Γιάννης Κασκαμπανιώτης εκτέλεσε χρέη προπονητή ενώ ίσως και σήμερα ο Νέστος ανακοινώσει το διάδοχο του Ισπυρλίδη.

Το φιλμ του αγώνα

Στο 9 ο Θυμνιανίδης ανέτρεψε τον Ζγκούρι και ο διαιτητής έδειξε το σημείο του πέναλτι.

Στην «βούλα» πήγε ο Ζγκούρι, όμως ο τερματοφύλακας του Έβρου απέκρουσε με τα πόδια.

Στο 26 δυνατό σουτ του Ζυγκερίδη έξω από την περιοχή και 0-1.

Στο 39 σουτ του Ζγκούρι απέκρουσε σωτήρια ο Θυμνιανίδης.

Στο 61 σουτ του Μαχαιρούδη στο οριζόντιο δοκάρι.

Στο 72 κεφαλιά πάσα του Μαχαιρούδη για τον Χασάνογλου που με κεφαλιά ισοφάρισε σε 1-1. Στο 75 προβολή του Χασάνογλου σε κενή εστία, η μπάλα πήγαινε προς το δοκάρι αλλά δεν πρόλαβε ο Μαχαιρούδης να παρέμβει.

Στο 81 ανατροπή του Γκατζολάρι από τον Θ. Λουϊζίδη και πέναλτι. Στην εκτέλεση πήγε ο παθών για την ολική ανατροπή, 2-1. Στο 87 γυριστό σουτ του Πιτσόκου για το τελικό 2-2.

Συνθέσεις

Νέστος Χρυσούπολης : Καραβελίδης, Παυλακάκης, Γαμβρέλης, Σεφερίδης (35′ λ.τ. Νίκου), Χασάνογλου, Μκρτσιάν, Παπαδάτος, Γκατζολάρι, Λαζαρίδης (52′ Μαχαιρούδης), Κούτεφ, Ζγκούρι.

Έβρος Σουφλίου : Θυμνιανίδης, Μπάμνιος, Φραγκούλης, (63′ Πιτσόκος), Χατζάκος, Λειβαδιώτης, Δραγανίδης, Κάρεν Αβογιάν (50′ Λουϊζίδης Χ.), Χιζανασβίλι, Μέρτικας (75 Λουϊζίδης Θ.), Εμρέ, Ζυγκερίδης.

proininews.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected