Κατηγορίες
Super League 1

Ηρακλής – ΠΑΟΚ 3-3

ira_paokΟ ΠΑΟΚ κρατούσε τη νίκη στα χέρια του, ο Μπερμπάτοφ αστόχησε σε πέναλτι στο 91′ και στη συνέχεια ο Ολσεν έκανε ένα από τα γνωστά εγκλήματά του, επιτρέποντας στον Ηρακλή να ισοφαρίσει σε 3-3 στο 92ο λεπτό. “Αυτοκτόνησε” ο Δικέφαλος σε ένα φανταστικό ματς!

Κι όμως, ούτε και αυτή τη φορά ο ΠΑΟΚ κατάφερε να «ξορκίσει» το φάντασμα του Καυτανζογλείου, με τον Ηρακλή να «κλέβει» τον βαθμό της ισοπαλίας στο τελευταίο λεπτό του αγώνα, με το γκολ του Σεμπαστιάν Μπαρτολίνι και τον Δικέφαλο να παραμένει χωρίς νίκη στην έδρα των «κυανόλευκων» από τη σεζόν 1997-1998. Για να φτάσουμε στο τελικό 3-3, χρειάστηκε ο Ντούσαν Περνίς να νικήσει τον Ντίμιταρ Μπερμπάτοφ από τα έντεκα βήματα, ενώ προηγουμένως οι παίκτες του Ιγκόρ Τούντορ είχαν καταφέρει να ανατρέψουν το 2-1 που ήταν και το σκορ του ημιχρόνου.

Το παιχνίδι είχε όλα τα στοιχεία του τοπικού ντέρμπι. Πάθος, ένταση και πολλά γκολ, με την ομάδα του Κροάτη τεχνικού να είναι σαφώς ανώτερη ποιοτικά από αυτή του Νίκου Παπαδόπουλου, που μέχρι το 65’ ήταν μπροστά στο σκορ με 2-1 χάρη στα γκολ των Μακρή (14’) και Βέλλιου (43’), με τον ΠΑΟΚ να έχει ισοφαρίσει προσωρινά στο 35’ με τον Πέλκα. Για τον ΠΑΟΚ τα γκολ της – προσωρινής – ανατροπής πέτυχαν οι Μπερμπάτοφ (65’) και ο Τζαβέλλας στο 77’, με τον Βούλγαρο επιθετικό να αστοχεί σε πέναλτι στις καθυστερήσεις.

περισσότερα στο sdna.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected