B ΕΠΣ Ημαθίας

Αγροτικός Αστέρας Αγίας Βαρβάρας – Φίλιππος Μέσης 2-3 (photos)

IMG_5859Πρώτη νίκη στο πρωτάθλημα για τον Φίλιππο Μέσης, που επικράτησε με 3-2 εκτός έδρας του Αγροτικού Αστέρα Αγίας Βαρβάρας.

Η ομάδα του Χρήστου Μανσούρ είχε μεγάλο ποσοστό ευστοχίας σε σχέση με τους γηπεδούχους και κατάφερε να μετουσιώσει σε τέρμα τις ευκαιρίες που της παρουσιάστηκε. Από την άλλη πλευρά, το συγκρότημα του Μάριου Κατικαρίδη είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων, την υπεροχή στο μεγαλύτερο μέρος του 90λεπτου ωστόσο υστέρησε στην τελική προσπάθεια.

Φάσεις και γκολ

6′ Παράλληλη σέντρα του Χολέβα προς το ύψος της μικρής περιοχής, Δήμου δεν πρόλαβε να πλασάρει τον τερματοφύλακα.

15´ Πάσα του Δήμου στη μικρή περιοχή με αποδέκτη τον Αντωνιάδη και το δυνατό σουτ που δοκίμασε, η μπάλα κατευθύνθηκε προς το τέρμα, αλλά την τελευταία στιγμή χτύπησε σε αμυντικό και βγήκε κόρνερ.

26′ ΓΚΟΛ! Η μπάλα πήρε τροχιά προς τον Μυλωνά κι αυτός με δυνατό σουτ μέσα από την περιοχή, έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα. Οι γηπεδούχοι διαμαρτυρήθηκαν έντονα για οφσάιντ του σκόρερ (0-1)

IMG_5868

38′ Ανατροπή του Σουλιώτη μέσα στην περιοχή, ο διαιτητής έδωσε συνέχεια στον αγώνα και ακολούθησαν έντονες διαμαρτυρίες από την πλευρά των γηπεδούχων για μια ακόμη φορά.

45+1′ ΓΚΟΛ! Απευθείας εκτέλεση φάουλ του Χειμωνίδη, η μπάλα στα δίχτυα του Αρτεμισιάδη (1-1)

47′ Κάθετη πάσα του Χριστιά, στον άξονα της περιοχής, ο Ζέρβας δεν πρόλαβε να πλασάρει και μπλόκαρε ο Αρτεμισιάδης.

51′ Εκτέλεση φάουλ του Χολέβα, προς το ύψος της μικρής περιοχής, ο Χριστιάς πήρε κεφαλιά, αλλά ο Αρτεμισιάδης έδιωξε την τελευταία στιγμή με γροθιές.

55′ Κεφαλιά του Νούρη, ο Μηλώσης σε ετοιμότητα απέκρουσε σε κόρνερ.

62′ ΓΚΟΛ! Αντεπίθεση από πλευράς φιλοξενούμενων, σέντρα στη μεγάλη περιοχή και ο Κώστας Πάτρας με κεφαλιά του Πάτρα Κ. έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Μηλώση. Και πάλι διαμαρτυρίες από τους “πράσινους” για off-side στον σκόρερ (1-2)

74′ ΓΚΟΛ! Εκτέλεση κόρνερ του Δήμο, ο Χειμωνίδης με δυνατή κεφαλιά ισοφαρίζει για την ομάδα του (2-2)

79′ Σέντρα του Άγγελου Σουλιώτη μέσα στην περιοχή, στην πορεία της μπάλας ο αφύλακτος Δήμου αλλά το δυνατό σουτ που δοκίμασε, πέρασε άουτ.

84′ ΓΚΟΛ! Σέντρα από δεξιά για τους “βυσσινί”, ο Φεζουλάς πρόλαβε στην έξοδο το Μυλώση και με ψηλοκρεμαστό πλασέ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα, δίνοντας τη νίκη στους φιλοξενούμενους (2-3)

Διαιτητής της αναμέτρησης ήταν ο κ. Κωστούλης, με βοηθούς τους κ.κ. Ορφανίδη και Παυλίδη Θ.

IMG_5855 IMG_5863

Συνθέσεις

Αγροτικός Αστέρας Αγίας Βαρβάρας : Μυλώσης, Χειμωνίδης, Ζέρβας (64′ Σουλιώτης Α.), Κουβατσίδης, Σερασκιέρης, Χολέβας, Σουλιώτης Γ., Δήμου, Ρηγόπουλος, Αντωνιάδης (46′ Χριστιάς), Παρασκευαΐδης.

Φίλιππος Μέσης : Αρτεμισιάδης, Μπαλτζής, Τρούπκος, Νούρης, Μυλωνάς, Πάτρας Κ., Φεζουλάς, Ευαγγέλου, Πάτρας Ρ., Γιαννόπουλος, ?

περισσότερες φωτογραφίες στο agrotikos-asteras.blogspot.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected