Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

Απόλλων Καλαμαριάς – Άκρως αιχμηρή και με πολλούς αποδέκτες η ανακοίνωση των ποδοσφαιριστών!

DSCN9735

Τον λόγο πήραν οι ποδοσφαιριστές στον Απόλλων Καλαμαριάς, οι οποίοι με ανακοίνωση τους βάλλουν κατά όλων όσων θεωρούν πως είτε με δημοσιεύματα είτε με απόψεις, επιχειρούν να βλάψουν την ομάδα.

Αναλυτικά τα όσα αναφέρουν στην ανακοίνωση που απέστειλαν στο SportsUp :

Στόματα ερμητικά κλειστά… αυτό ακολουθούμε εδώ και καιρό, στα όσα ακούγονται για εμάς -τους ποδοσφαιριστές του Απόλλωνα- και κατ’ επέκταση για την ίδια την ομάδα!

Γιατί εκεί “χτυπάτε” ορισμένοι, μιας και κατηγορώντας την…μονάδα, αυτό που καταφέρνετε είναι να μας βρίσκεται ολοένα και περισσότερο απέναντι σας, σαν ομάδα!

Κάποιοι “εκλεκτοί”, κατά τα άλλα πιστοί εσαεί φίλαθλοι-δημοσιογράφοι-πολυθεσίτες-“δεν με αγγίζει τίποτα και κανένας”, κρίνοντας σωστό και καλό για τον Απόλλωνα που τόσο πολύ αγαπάνε και στηρίζουνε, αποφάσισαν να ανοίξουν πυρ εναντίον μας! Ο λόγος; Απλός αλλά και παράλληλα πολύπλοκος για τον κατανοήσουν κάποιοι άνθρωποι. Βάζοντας σαν πρόσχημα την ταμπέλα “Απολλωνιστές” δεν έκαναν από την πρώτη στιγμή τίποτα άλλο, εκτός από το να βγάζουν προς τα έξω την χειρότερη δυνατή εικόνα για την ομάδα, αντί να δώσουν στήριξη και παράλληλα πίστωση χρόνου.

Όταν ζητήσαμε τον λόγο για τον οποίο γίνονται αυτά, γίναμε αποδέκτες απειλών, βωμολοχιών, φράσεων απείρου κάλλους και φυσικά διαδυκτιακού πολέμου σε αθλητικές ιστοσελίδες. Σαφή απάντηση δεν πήραμε και ούτε περιμένουμε να πάρουμε μιας και ξέρουμε πολύ καλά ότι όλα γίνονται για… μια θέση στον… ήλιο του σταδίου της Καλαμαριάς!

Ναι, αυτή τη στιγμή η ομάδα δεν έχει σε καμία περίπτωση την θέση που της αρμόζει στο πρωτάθλημα. Ναι, κατανοούμε πολύ καλά σε ποια ομάδα αγωνιζόμαστε. Ναι, έχουμε το μεγαλύτερο μερίδιο της ευθύνης για αυτό που συμβαίνει φέτος. Ναι, πικραινόμαστε πολύ περισσότερο από όσο ίσως φαντάζεστε για τα αποτελέσματα και την εικόνα που έχει η ομάδα.

Δεν αποποιούμαστε σε καμία περίπτωση τις ευθύνες που μας αναλογούν και είμαστε ανοιχτοί σε κάθε σχόλιο, εφόσον όλοι κρινόμαστε για αυτό που κάνουμε ή δεν κάνουμε σωστά. Δεν ανεχόμαστε και δεν θα ανεχθούμε πλέον, από κανέναν, σχόλια τα οποία ως απώτερο σκοπό έχουν να κάνουν κακό στην οικογένεια του Απόλλωνα και κατ’ επέκταση σε κάθε μονάδα που την αποτελεί.

Υποσχόμαστε ότι θα κάνουμε τα πάντα για να ισορροπήσουμε την κατάσταση και να έχουμε μια -τουλάχιστον- αξιοπρεπή πορεία στο πρωτάθλημα. Ζητάμε την στήριξη σας! Ζητάμε να σταθείτε κοντά στην προσπάθεια που κάνουμε, μια καινούργια προσπάθεια από μία ομάδα καινούργια από την κορυφή μέχρι τα νύχια! Νέα διοίκηση, νέοι παίκτες, το μόνο παλιό και σταθερό είστε εσείς, οι φίλαθλοι του Απόλλωνα!

Βοηθείστε μας να φέρουμε τον Απόλλων Καλαμαριάς εκεί που του αξίζει, στην Superleague!

Οι ποδοσφαιριστές της ομάδας: Θεσσαλονίκη, 21 Οκτωβρίου 2015.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected