Κατηγορίες
Football League

Football League – “Υποτάχθηκαν” και οι Φαίακες στους Τρικαλινούς!

Χωρίς τίτλοΣε ένα… τρελό ματς ο ΑΟ Τρίκαλα υποχρέωσε την Κέρκυρα στην πρώτη της φετινή ήττα (3-2).

Ηχηρό μήνυμα ότι θα παίξει πρωταγωνιστικό ρόλο στο πρωτάθλημα και δεν πρόκειται να χαριστεί στους αντιπάλους του έστειλε το απόγευμα της Παρασκευής (23/10) ο ΑΟ Τρίκαλα. Οι Θεσσαλοί σε ένα γήπεδο – βούρκο… χόρεψαν την Κέρκυρα, επικράτησαν 3-2 και σκαρφάλωσαν στη 2η θέση, όπου θα μείνουν ό,τι και αν γίνει στα υπόλοιπα ματς της 5ης αγωνιστικής.

Οι «κυανέρυθροι» έβγαλαν πάθος, ψυχή και σε ένα ματς με πολλά νεύρα και ακόμα περισσότερες διαμαρτυρίες βρήκαν απαντήσεις όταν οι Φαίακες ισοφάριζαν. Έτσι, έφτασαν στο τρίποντο, τους προσπέρασαν στην κατάταξη (η Κέρκυρα έχει ένα ματς λιγότερο) και… ζέσταναν ακόμα περισσότερο τους οπαδούς με το ποδόσφαιρο που έπαιξαν.

Η αναμέτρηση των δύο ομάδων είχε όλα τα χαρακτηριστικά του ντέρμπι της Football League και η εξέλιξή της έδωσε ιδιαίτερο χρώμα σε ένα από τα καλύτερα μέχρι τώρα παιχνίδια της κατηγορίας. Οι ποδοσφαιριστές των Τρικάλων εξαργύρωσαν την πίεση των πρώτων λεπτών με ένα γκολ του Γκονζάλες (13′), αλλά μόλις δύο λεπτά αργότερα ο Ντουαλά σημείωσε την ισοφάριση (15′) με σουτ μέσα από την περιοχή.

 

περισσότερα στο flnews.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected