Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

Γ Εθνική (1ος όμιλος) FC Σέρρες – Θύελλα Φιλώτα 0-2

fc-serres-20498Στο Κοκκινόχωμα ήρθε το πρώτο “αίμα” και σήμερα από την Θύελλα Φιλώτα η συνέχεια!

Η FC Serres αγωνίστηκε για πρώτη φορά στην έδρα της με κόσμο και γνώρισε την ήττα με 0-2 παρουσιάζοντας και πάλι ένα μέτριο αγωνιστικό πρόσωπο. Οι παίκτες του Αλέξη Αλεξίου έφυγαν από το γήπεδο με σκυμμένα κεφάλια για ακόμη μία φορα.

Οι φιλοξενούμενοι χωρίς να είναι ιδιαίτερα ανώτεροι αξιοποίησαν τις ευκαιρίες που τους δόθηκαν και κυρίως τα λάθη των γηποεδούχων και έφτασαν στην 2η τους νίκη στο πρωτάθλημα.

Μόλις στο 25΄ ο Μπαστάνης από μακρινή απόσταση και πλάγια θέση έπιασε “στον ύπνο” τον Μπαχταρλίεφ που έχασε τη φάση και ήρθε το 0-1, ενώ στο 30΄ ο Στεφανίδης επεδίωσε το δεύτερο γκολ, αλλά ο Βούλγαρος απέκρουσε. Στο 35΄ ήρθε η πρώτη μεγάλη ευκαιρία με τον Βλάχο να εκτελεί το φάουλ και τον Πολυζωίδη με κοντινή κεφαλιά να στέλνει τη μπάλα μόλις άουτ.

Με την έναρξη του δευτέρου μέρους ήρθε και το 0-2 που έμοιαζε καταδικαστικό. Ο Ιορδανίδης έφυγε στην πλάτη της άμυνας, ο Μπαχταρλίεφ βγήκε μακριά από την εστία και έτσι στην σέντρα που βγήκε ο Θεοδουλίδης με κεφαλιά σε άδεια εστία σκόραρε και πανηγύρισε το 2ο γκολ με τους λιγοστούς Φλωρινιώτες που ήρθαν όμως στις Σέρρες.

Από εκεί και πέρα το ματς είχε ευκαιρίες μόνο για τους γηπεδούχους άλλα όχι και γκο. Στο 65΄ το φάουλ του Βλάχου κατέληξε άουτ, στο 81΄ μετά από σέντρα του Σαϊνατούδη κεφαλιά του Βλάχου πέρασε άουτ και στις καθυστερήσεις ο Κατσαρός με ψηλοκρεμαστό σουτ ήταν έτοιμος να δει την μπάλα στα δίχτυα αλλά ο Παπαγεωργίου προ της γραμμής απομάκυνε.

Θυμίζουμε πάντως πως σήμερα έλειπαν και οι σκόρερ της ομάδας, καθώς ο Κασμερίδης ήταν τραυματίας και ο Νικολίτσας έχει αποχωρήσει, ενώ δεν έχει ενεργοποιηθεί ακόμη ο Τριανταφύλλου.

Συνθέσεις

FC Σέρρες (A.Αλεξίου): Μπαχταρλίεφ, Αγγελίδης, Παυλίδης, Μερεσιώτης, Γεωργιάδης, Πολυζωίδης(46΄ Παπίτσας), Κούτλας(14΄ λ.τ Καραγιαννίδης), Βλάχος, Κρυστάλλης, Κατσαρός, Γκάλιος(55΄ Σαϊνατούδης)

Θύελλα Φιλώτα : Κοντογουλίδης, Σπυλιώτης, Τακίδης, Πυρτσάους, Γεωργόπουλος, Παπαγεωργίου, Θεοδουλίδης(90΄ Αθανασιάδης), Χιακούμης, Ιορδανίδης(89΄ Καραπέτρος), Στεφανίδης(77΄ Ελευθεριάδης), Μπαστάνης

serressport.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected