Γ Εθνική / Τοπικά

Γ Εθνική (1ος όμιλος) Κοζάνη – Δόξα Δράμας 0-1

15-16-6h-koz-dox-travlos1Δύσκολη νίκη με 0-1 πήρε η Δόξα Δράμας στην Κοζάνη γιά την 6η αγωνιστική του 1ου Ομίλου της Γ΄ Εθνικής 2015-16.

Με την νίκη τους αυτή οι Μαυραετοί πέρασαν στην δεύτερη θέση της βαθμολογίας με 13 βαθμούς, στο κυνήγι του πρωτοπόρου Αρη που έχει το απόλυτο (5 στα 5) αλλά έχει κάνει και το ρεπό του. Αντίθετα η Κοζάνη παρέμεινε στην προτελευταία θέση της βαθμολογίας με μία νίκη και πέντε ήττες.

Το παιχνίδι είχε δύο όψεις, με την Δόξα να είναι καλύτερη στο πρώτο μέρος, αντίθετα η Κοζάνη είχε την υπεροχή στο δεύτερο. Το γκολ που έκρινε τον αγώνα σημείωσε στο 43′ ο Βραζιλιάνος Μάρκος Πάουλο Ντος Σάντος που πρόλαβε την έξοδο του Νομικού μετά από μπαλιά του Κουμπρόγλου και με εναέριο σουτ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα.

Στο πρώτο ημίχρονο η Κοζάνη ξεκίνησε σχετικά καλά, μετά το πρώτο τέταρτο η Δόξα ανέβασε την απόδοση της, πήρε την κατοχή και έκανε κάποιες καλές φάσεις στα καρέ του Νομικού που βρέθηκε σε καλή μέρα.

Στο δεύτερο ημίχρονο η εικόνα άλλαξε, με την Κοζάνη να παίρνει την πρωτοβουλία και να πιέζει την Δόξα που περιορίστηκε κυρίως σε αντεπιθέσεις. Στο 70′ ακυρώθηκε γκολ του Βουτσιώτη ως οφσάϊντ.

Στον πάγκο της Κοζάνης κάθισαν ο γυμναστής Σάκης Τζηκαλιός ως υπηρεσιακός προπονητής αλλά και ο Γιάννης Παρασκευάς που αναλαμβάνει επίσημα την ομάδα από την Δευτέρα 26/10/2015.

Συνθέσεις

ΚΟΖΑΝΗ (Τζηκαλιός): Νομικός, Ηλίας, Τραυλός, Μπιμπίρης, Αλιατίδης, Ηλ. Τσικόπουλος, Γιάννης Τσικόπουλος, Τσαγκαλίδης (37′ Βουτσιώτης), Αλμπάνης (73′ Βαρότσης), Πετράκος, Χαματάϊ (66′ Τζιάλλας).

ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ (Παντζιαράς): Μένκα, Ρεβυθόπουλος, Βιτλής, Χαριτωνίδης, Μπάμπουρας, Ντουτσαρίδης, Ντος Σάντος (83′ Κανετίδης), Στόϊκος, Γαϊδαρτζής, Κουμπρόγλου (65′ Κυριακίδης), Λάσπατζης (86′ Περσίδης).

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected