Κατηγορίες
Football League

Football League – Μάκης Κατσαβάκης, 14 χρόνια μετά!

katsavakis-20517

Στο μυαλό του Μάκη Κατσαβάκη μπορεί να μοιάζει και με φιλοδοξία, έστω και στα 61 του, που εκπληρώνεται.

Ποια είναι αυτή; Να επιστρέψει στον πάγκο του Πανσερραϊκού για να πετύχει πολλά παραπάνω απ’ όσα κατάφερε τη σεζόν 2001-2002! Ήταν περίπου τέτοια εποχή και πάλι. 25 Οκτωβρίου τώρα, 10 Νοεμβρίου τότε, όταν κλήθηκε να αντικαταστήσει τον Χρήστο Αρχοντίδη στον πάγκο των “λιονταριών” για να κάτσει μέχρι το τέλος της σεζόν στον πάγκο της ομάδας. 14 χρόνια μετά ένας από τους σπουδαιότερους ποδοσφαιριστές που φόρεσαν τη φανέλα της ομάδας και έγραψαν ιστορία με αυτήν, συνεχίζοντας εντυπωσιακά την καριέρα τους και αργότερα, επιστρέφει στον πάγκο του Πανσερραϊκού για να διαδεχθεί αυτή την φορά τον Κώστα Βασιλακάκη και να δώσει στην ομάδα διαφορετική εικόνα!

Η ΠΑΕ Πανσερραϊκός προς επιβεβαίωση των πληροφοριών του “SSN” και μετά το τελευταίο ραντεβού των δύο πλευρών το βράδυ της Κυριακής στα γραφεία της ομάδας, ανακοίνωσε την πρόσληψη του πολύπειρου Σερραίου προπονητή, σε μία κίνηση που όπως δείχνουν τα μηνύματα γίνεται αποδεκτή με ικανοποίηση και από την πλειοψηφία των φιλάθλων που ήθελαν να δούνε τον Κατσαβάκη στον πάγκο της ομάδας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

“Η ΠΑΕ Πανσερραϊκός 1964 ανακοινώνει πως έχει έρθει σε συμφωνία με τον Σερραίο προπονητή Μάκη Κατσαβάκη ο οποίος και θα αναλάβει την τεχνική ηγεσία της ομάδας. Τον καλωσορίζουμε και του ευχόμαστε κάθε επιτυχία στα νέα του καθήκοντα.

Ο κ. Κατσαβάκης είναι ένας προπονητής με πλούσια ποδοσφαιρική πείρα. Στο παρελθόν έχει περάσει από τους πάγκους ομάδων όπως οι Άρης, Ολυμπιακός Βόλου, ΠΑΣ Γιάννινα, Πανιώνιος, Δόξα Δράμας, Καβάλα, Απόλλων Καλαμαριάς, Ηρακλής, Λεβαδειακός και Πιερικός κ.α.”.

*serressport.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected