Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

Γ Εθνική (2ος όμιλος) Πύδνα Κίτρους – Πύρασος 2-0 (δηλώσεις)

DSC_7663Με ένα γκολ του Σπύρου Μακράκη και ένα του Αποστόλη Τσιούνη, η Πύδνα Κίτρους πήρε την 3η της νίκη στο φετινό πρωτάθλημα και με τον βαθμό στην Τσαριτσάνη έπιασε τους 10 βαθμούς στον βαθμολογικό πίνακα.

Η ομάδα της Κατερίνης ήταν καλύτερη και πήρε δίκαια τη νίκη απέναντι σε μια δύσκολη ομάδα όπως αυτήν της Νέας Αγχιάλου.

Την πρώτη της καλή στιγμή είχε η Πύδνα με το δοκάρι του Καραγκούνη στο 25΄. Ο ποδοσφαιριστής της ομάδας του Κίτρους σούταρε δυνατά για να τραντάξει το οριζόντιο δοκάρι της εστίας των φιλοξενουμένων.

Στο 75΄ο Μακράκης κατάφερε με πλασέ να ανοίξει το σκορ κάνοντας το 1-0 για την ομάδα του μετά απο πάσα του Τσιούνη. Ο δεύτερος κατάφερε απο πασέρ να μετατραπεί σε σκόρερ όταν λίγο πρίν τελειώσει το παιχνίδι εκμεταλλεύτηκε όμορφη πάσα του Σεχολάρι και διαμόρφωσε το τελικό 2-0.

Συνθέσεις

Πύδνα Κίτρους (Απόστολος Στύλος): Ταταρίδης, Λαζαρίδης, Κόλλα, Δημητρίου, Στούμπος, Πετρουτζέλης, Τρικαλόπουλος, Καραγκούνης (60′ Τσιώμης), Σεχολλάρι, Όττα (90′ Γελαδάρης), Μακράκης.

Πύρασος (Στέφανος Ξηροκώστας): Χαλάτσης, Καψιώτης, Χατζητρακόσιας, Μπόρας (82′ Σαμαράς), Καραλόπουλος (34′ Πλαστάρας), Στεφανής, Μαλακασιώτης (85′ Βουρδάκης), Βαγγελάκος, Τσιουρέλης, Κοντοβάς, Αναστασίου.

]SYNTYPOY1 (1)

Δηλώσεις

Τι είπαν οι προπονητές της Πύδνας και του Πύρασου, καθώς και οι εκπρόσωποι των παικτών των δυο ομάδων μετά τη νίκη της ομάδας του Κίτρους στο Α΄ΔΑΚ.

Στέφανος Ξηροφώτος, προπονητής Πύρασου: Η νίκη της γηπεδούχου ομάδας ήταν δίκαιη βάσει της εικόνας του παιχνιδιού. Εμείς είμαστε ευχαριστημένοι από την προσπάθεια των παιδιών.Ίσως θα μπορούσαμε να προηγηθούμε γύρω στο 70’. ‘Ήρθε όμως σε εκείνο το σημείο το πρώτο γκολ της Πύδνας και στις καθυστερήσεις το δεύτερο. Πλέον επικεντρωνόμαστε στο επόμενο παιχνίδι. Συγχαρητήρια στην ομάδα της Πύδνας Κίτρους για τη νίκη.

Αποστόλης Στύλος, προπονητής Πύδνας Κίτρους: Ευθύς εξαρχής ξέραμε ότι έχουμε πολύ δύσκολο έργο στο σημερινό παιχνίδι. Η ομάδα του Πύρασου είναι μία από τις έμπειρες ομάδες της κατηγορίας και μία ομάδα που χάνει πολύ δύσκολα. Έχει έναν ιδιαίτερο τρόπο παιχνιδιού που δύσκολα μπορείς να της κάνεις ευκαιρία και πολύ πιο δύσκολα να φτάσεις στη νίκη. Εμείς καταφέραμε να ελέγξουμε το παιχνίδι, δημιουργήσαμε ευκαιρίες, δεν καταφέραμε να προηγηθούμε όμως στο πρώτο ημίχρονο. Αλλά και στην αρχή του δευτέρου ημιχρόνου δεν μπορούσαμε να μετουσιώσουμε τις ευκαιρίες σε γκολ. Στη μία φάση που δημιούργησε ο αντίπαλος σταθήκαμε τυχεροί με το δοκάρι αλλά και ικανοί με την φανταστική απόκρουση του Ταταρίδη.

Με την είσοδο των παικτών που ήρθαν από τον πάγκο, του Δήμα και του Τσιούνη και λιγότερο του Γελαδάρη που έπαιξε λίγο, αλλάξαμε εικόνα, δημιουργήσαμε ευκαιρίες και κάναμε δύο γκολ. Είμαι πολύ ευχαριστημένος δεδομένου ότι τρεις παίκτες που λογίζονται πρώτης γραμμής, απουσίαζαν και οι παίκτες που έρχονται από τον πάγκο δίνουν τέτοια ώθηση, απόδειξη ότι η ομάδα έχει πολύ καλό ρόστερ. Έρχονται τέσσερα παιχνίδια μέσα σε 14 μέρες, Γολγοθάς για την ομάδα. Θα τα διεκδικήσουμε όλα αρχής γενομένης από το μεθαυριανό παιχνίδι με την Νεοκαισάρεια. Συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές μου για τη μεγάλη προσπάθεια.

Αναστασίου, παίκτης Πύρασου: Από πέρυσι έχουμε δημιουργήσει ένα σύνολο το οποίο έχει δουλέψει σκληρά. Σ’ αυτό στηριζόμαστε. Φτιάχνουμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά, κάνουμε ένα πλάνο και με βάση αυτό προσπαθούμε να “χτυπήσουμε” τον αντίπαλο.
Σήμερα δεν μπήκαμε τόσο καλά στα πρώτα 20λεπτά. Στη συνέχεια ισορροπήσαμε λίγο. Βγάλαμε κάποια σουτ και κάποιες προσπάθειες αλλά ο αντίπαλος ήταν καλύτερος. Στο δεύτερο ημίχρονο θα μπορούσε να σημειώσουμε γκολ με τον Μαλακασιώτη αλλά δεν μας έκανε η τύχη το χατίρι.
Εμείς δουλεύουμε κάθε φορά για το επόμενο παιχνίδι. Αυτό θα κάνουμε και τώρα.

Τσιούνης, παίκτης Πύδνας: Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στους συμπαίκτες μου για τη μεγάλη νίκη. Ξέραμε ότι είχαμε να αντιμετωπίσουμε έναν δύσκολο αντίπαλο. Ξέραμε ότι είναι “σφιχτή” ομάδα και δουλέψαμε πάνω σ‘ αυτό. Πιστεύω ότι ήμασταν καλύτεροι και δίκαια κερδίσαμε το παιχνίδι.

*pieriasport.blogspot.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected