Γ Εθνική / Τοπικά

Γ Εθνική – Ο Απόστολος Πάππας εξηγεί τους λόγους που παρέμεινε στον Απόλλων

DSCN9737Στο Metropolis 95.5 και την εκπομπή «Στη Σέντρα» φιλοξενήθηκε ο προπονητής του Απόλλωνα Καλαμαριάς Απόστολος Πάππας και αναφέρθηκε στο θρίαμβο των «κοκκινόμαυρων» επί του Έβρου Σουφλίου.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Θα θεωρούσα ότι ζω σε άλλη πόλη αν πίστευα ότι λύθηκαν τα προβλήματα με μία νίκη. Είμαι πιο πολύ προβληματισμένος, πλέον, ώστε να συσπειρωθούμε και να μαζέψουμε περισσότερους ανθρώπους που θα μπορέσουν να βοηθήσουν την ομάδα. Είναι πολύ μικρή η συγκομιδή των επτά πόντων για τα παιδιά. Έπρεπε τώρα να ήμασταν πρώτοι και να περιμέναμε μετά το ρεπό μας να παίξουμε ντέρμπι κορυφής με τον Άρη».

Για το τι άλλαξε και ήρθε η μεγάλη νίκη: «Είχαμε το ίδιο αγωνιστικό πρόσωπο, απλά αυτή τη φορά κάναμε γκολ τις ευκαιρίες μας στα πρώτα λεπτά και ήταν πολύ εύκολα μετά. Παίξαμε το ίδιο καλά με τα υπόλοιπα παιχνίδια. Δεν θεωρώ ότι ήμασταν τώρα τυχεροί και τις προηγούμενες φορές άτυχοι. Δεν μιλάω για τύχη, αλλά για ικανότητα και πίστη. Κάναμε πέντε αλλαγές σε σχέση με τα προηγούμενα ματς και τα παιδιά που μπήκαν βοήθησαν. Βρήκαμε τις λύσεις και η ομάδα ήταν πιο σίγουρη στο τελείωμα».

Για το αν σκέφτηκε τις προηγούμενες ημέρες την παραίτηση: «Έχω την ιδιαιτερότητα να είμαι οπαδός του Απόλλωνα. Αυτό επηρέασε το αν θέλω να φύγω ή όχι. Η αλήθεια είναι ότι πέρασε από το μυαλό μου να αποχωρήσω και έφυγε αμέσως. Απογοητευμένος δεν δήλωσα ποτέ. Μόνο προβληματισμένος. Με κράτησαν οι παίκτες που μου είπαν… “μείνε και θα παλέψουμε ως το τέλος”. Και ο έφορος της ομάδας, ο Γιώργος Ιωακειμίδης και η μεγάλη του προσπάθεια να κρατήσει την ομάδα εκεί που υποσχέθηκε. Μεγάλη είναι και η βοήθεια του Ερασιτέχνη και των κκ. Νεράντζη και Χατζηανδρέα το τελευταίο διάστημα».

Για το αν μπορεί να διαβεβαιώσει ότι ο Απόλλων δεν θα κινδυνεύσει: «Δεν υπάρχει περίπτωση ο Απόλλων να κινδυνεύσει εφόσον διατηρηθεί το ρόστερ και το έμψυχο δυναμικό είναι ακέραιο. Εφόσον δουλεύουμε, όπως δουλεύουμε, είναι θέμα χρόνου η ομάδα να προσεγγίσει την τετράδα και πολύ σύντομα δεν θα μιλάμε για υποβιβασμό, αλλά για δέσιμο ομάδας για την επόμενη διετία. Άλλωστε πολύ δύσκολα θα ανέβει φέτος άλλη ομάδα πλην του Άρη».

*metrosport.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected