Κατηγορίες
Γ Εθνική LIVE!
Γ Εθνική / Τοπικά - Μεταγραφές

Γ Εθνική – Ένα “θωρηκτό” στο ρόστερ του Αιγινιακού!

aiginio1_2Έναν γνωστό στην Πιερία ποδοσφαιριστή βάζει στην ήδη “υψηλών κυβικών” για την κατηγορία μηχανή του ο Αιγινιακός, με την απόκτηση του Χρήστου Κουτσοσπύρου που επιστρέφει στο Αιγίνιο.

Ο 34χρονος υψηλόσωμος επιθετικός θα αποτελέσει μαζί με τον Γουέλκαμ την αιχμή του δόρατος για τον πανίσχυρο σύλλογο της Πιερίας που “δυναμώνει” ακόμη περισσότερο επιθετικά με την προσθήκη του Αγρινιώτη ποδοσφαιριστή.

Ο γεννημένος στις 14/10/1981 επιθετικός ξεκίνησε την καριέρα του στον Παναιτωλικό για να ακολουθήσουν Παναχαϊκή, Καλλιθέα, Ατρόμητος, ΠΑΣ Γιάννινα, Καλαμάτα, Βέροια, Πιερικός, ξανά Παναιτωλικός, Αιγινιακός, η Ερμιονίδα και μέχρι πρότινος ο Αγροτικός Αστέρας.

Για το παιχνίδι της Κυριακής με τον συντοπίτη σύλλογο του Κίτρους είναι πολύ πιθανό ο Κουτσοσπύρος να κάνει και την πρώτη του εμφάνιση με τα χρώματα της νέας του (και παλιάς) ομάδας. Ο Περικλής Αμανατίδης θα έχει όλους τους ετοιμοπόλεμους παίκτες του στο γήπεδο, όπου και θα ανακοινώσει την αποστολή για το τοπικό ντέρμπι με την Πύδνα.

*pieriasport.blogspot.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected