Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

Απόλλων Κρύας Βρύσης – Καμπανιακός 1-0 (vid)

12065971_1121761131185461_4540474138373466400_nΆνεμος αισιοδοξίας στις τάξεις του Απόλλων μετά την κατάκτηση της δεύτερης νίκης του στο πρωτάθλημα και το 1–0 επί του Καμπανιακού.

Με νέο προπονητή τον Δημήτρη Τομπάζη, η νίκη μπορεί να χαρακτηριστεί πύρρεια με τον τρόπο που κατακτήθηκε αφού στο τελευταίο 20λεπτο οι γηπεδούχοι είχαν και την τύχη με το μέρος τους. Βέβαια θα μπορούσαν να καθαρίσουν τον αγώνα στην φάση του 49′ αν ο Φλαρούντζος ήταν εύστοχος στην τελική του προσπάθεια. Σημασία έχουν πάντως οι τρεις βαθμοί και η ψυχολογική ανάταση της ομάδας, στοιχεία πολύ σημαντικά για την συνέχεια του πρωταθλήματος.

Η ομάδα της Χαλάστρας απέδειξε πως είναι μία ομάδα σκληροτράχηλη, που προσπάθησε να εκμεταλλευτεί αρκετές φορές την αμυντική ολιγωρία των γηπεδούχων φτάνοντας μάλιστα πολύ κοντά στο τέρμα.

Οι Κρυαβρυσιώτες έπαιξαν πιο επιθετικά από τα προηγούμενα παιχνίδια τους, δημιούργησαν ευκαιρίες, αλλά φάνηκαν και αρκετές αδυναμίες που χρειάζονται σκληρή δουλειά στις προπονήσεις για να ελαττωθούν. Ο αγώνας στο πρώτο μέρος είχε ελάχιστες φάσεις με τους δύο αντιπάλους να προσέχουν κυρίως τα νώτα τους ενώ στο δεύτερο μέρος έγινε ανοιχτό παιχνίδι με αποτέλεσμα να δημιουργηθούν πολλές φάσεις μπροστά στις δύο εστίες.

Το “φιλμ” της αναμέτρησης

7′ Αντεπίθεση από αριστερά με τον Φλαρούντζο, μπήκε στη μεγάλη περιοχή, έκανε το σουτ όμως από μακριά, ενώ θα μπορούσε να πάρει περισσότερα μέτρα και να φτάσει απέναντι από τον Κηπουρό.

34′ ΓΚΟΛ! Ολιγωρία των  αμυντικών του Καμπανιακού, ο Σιδηρόπουλος Π. με γρήγορη και έξυπνη κίνηση, έκανε την προβολή στέλνοντας τη μπάλα στα δίχτυα (1-0)

49′ Ο Φλαρούντζος πήρε τη μπάλα από το κέντρο του γηπέδου, πέρασε τρεις αντιπάλους του, ωστόσο στο τετ-α-τετ με τον Κηπουρέ πλάσαρε πάνω του χάνοντας μεγάλη ευκαιρία για το 2-0.

64′ Σέντρα με στόχο τον Μπάλλιο, με ωραία γυριστή κεφαλιά του ίδιου, η μπάλα ελάχιστα δίπλα από το αριστερό δοκάρι του Σκαπέρδα.

78′ Σουτ του Δουρμούζη μέσα στην μικρή περιοχή ο Σκαπέρδας σωτήρια μπλόκαρε η μπάλα.

82′ Αντεπίθεση για τον Καμπανιακό με τον Χρήστου, σουτ μέσα από τη μεγάλη περιοχή, η μπάλα ελάχιστα δίπλα από το αριστερό δοκάρι του Σκαπέρδα.

86′ Κεφαλιά του Πετρίδη από τα πλάγια μέσα από τη μικρή περιοχή, μεγάλη απόκρουση από τον Κηπουρό εξ επαφής.

Συνθέσεις

Απόλλων Κρύας Βρύσης : Σκαπέρδας, Παπαδόπουλος Γ., Παπαδόπουλος Σ., Σέρα, Νήρλας, Πετρίδης, Βοτάρης, Σιδηρόπουλος Π. (66′ Καρυπίδης), Γκελοσάνι (75′ Χατζηστεφάνου), Φλαρούντζος (61′ Κίτσας), Ίβιτς.

Καμπανιακός : Κηπουρός, Παπαζής, Αλμπάνης, Δουρμούζης, Ρακαβίνας, Χατζόπουλος, Μαυρίδης (46′ Κουντουράς), Ταχμαζίδης (75′ Πασιαλής), Πάλλας (58′ Μπάλλιος), Σαπανίδης, Χρήστου

*με στοιχεία από τη σελίδα του Απόλλων στο facebook

**δείτε στο kampaniasports.gr βίντεο του αγώνα

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected