Κατηγορίες
Κύπελλο ΕΠΣ Ημαθίας

Άρης Παλαιού Σκυλιτσίου – ΦΑΣ Νάουσα 1-6 (photos+vid)

DSCN0828

Άνιση μάχη στο Δημοτικό Γήπεδο Σκυλιτσίου, με τον ΦΑΣ Νάουσα να περνά ένα εύκολο απόγευμα κόντρα στον ελλειπέστατο τοπικό Άρη.

Οι πρωτοπόροι της Α1 Ερασιτεχνικής, με τρία τέρματα σε κάθε ημίχρονο, επιβλήθηκαν με σκορ 6-1 των “κιτρινόμαυρων” και προκρίθηκαν στα προημιτελικά. Κορυφαίος για τους “κυανόλευκους” o Δημήτρης Καφές που πέτυχε χατ-τρικ και έπιασε κορυφή στον πίνακα των σκόρερ του κυπέλλου με 4 γκολ.

Από την άλλη πλευρά, η ομάδα των Κώστα Μουρτζίλα και Χρήστου Τάνη αγωνίστηκε σήμερα με πολλά προβλήματα απουσιών, κυρίως λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων και χαρακτηριστικό είναι το γεγονός πως για να συμπληρωθεί 11άδα επιστρατεύτηκε και το τεχνικό δίδυμο! Ωστόσο, πάλεψαν στο μέτρο του δυνατού, μείωσαν το σκορ σε με τον Στέργιο Μουρτζίλα ωστόσο ήταν ανθρωπίνως αδύνατο να ακολουθήσουν τον ρυθμό των αντιπάλων τους.

DSCN0831

Οι φιλοξενούμενοι απέκτησαν από το πρώτο λεπτό την κατοχή και δημιούργησαν πολλές καταστάσεις στα καρέ του Τσιφλίδη. Στο 14′ είχαν δοκάρι σε ριμπάουντ του Ηλιάδη μετά την απόκρουση του πορτιέρο του Άρη ενώ την ίδια κατάληξη είχε και το δυνατό σουτ του Καφέ στο 21′

Το πρώτο γκολ της αναμέτρησης σημειώθηκε στο 28′, τέρμα που κατά το ήμισυ ανήκει στον Τασιώνα ο οποίος έκανε εξαιρετική ενέργεια, πριν πασάρει στον Νίκου και αυτός με πλασέ άνοιξε το σκορ για τον ΦΑΣ.

Στο 37′ και ενώ χάθηκαν δύο ακόμη καλές ευκαιρίες με τους Αβραμόπουλο και Τασιώνα, σημειώθηκε το 0-2 με τον Καφέ, ο οποίος ευστόχησε από το σημείο του πέναλτι, το οποίο κέρδισε λίγο νωρίτερα ο Παντζαρτζίδης.

Το 0-2 από τον Καφέ.

Posted by FAS NAOUSSA – ΦΑΣ ΝΑΟΥΣΑ (Η ΕΠΑΝΙΔΡΥΣΗ) on Τετάρτη, 4 Νοεμβρίου 2015

Το 0-3 του πρώτου μέρους διαμορφώθηκε στο 39′ με σουτ του Καφέ από καλή θέση.

Το δεύτερο μέρος δεν διέφερε στη συνολική εικόνα του σε σχέση με το πρώτο, με τον Άρη να παίρνει ανάσες με κάποιες αλλαγές, καθώς στην ανάπαυλα μπήκαν στον αγωνιστικό χώρο οι Ρηγόπουλος και ο νεοαποκτηθείς Φίτσιος.

Μετά το δοκάρι του Αβραμόπουλου στο 57ο λεπτό και πάλι ο Καφές έφτασε στο γκολ με πλασέ από πλάγια θέση (61′) ενώ πέντε λεπτά αργότερα ήταν η σειρά του Αλέξανδρου Ζούρκου να χριστεί σκόρερ “γράφοντας” το 0-5

Ένα λεπτό μετά, ο Άρης μείωσε το σκορ με τον Στέργιο Μουρτζίλα και το τελικό 1-6 διαμόρφωσε με πολύ όμορφο τρόπο στο 82′ ο Γιάννης Μουρίκι

Το 1-6 από τον Μουρίκι.

Posted by FAS NAOUSSA – ΦΑΣ ΝΑΟΥΣΑ (Η ΕΠΑΝΙΔΡΥΣΗ) on Τετάρτη, 4 Νοεμβρίου 2015

Διαιτητής της αναμέτρησης ο κ. Χρυσάνης, με βοηθούς τους κ.κ. Ασβεστάρα και

Συνθέσεις

Άρης Παλαιού Σκυλιτσίου : Τσιφλίδης, Σιμιτζής (46′ Ρηγόπουλος), Κρεμμύδας, Μουρτζίλας Κ., Κουτσιάδης, Παπαδόπουλος, Νούσιος, Τσίπης, Τάνης Χ. (46′ Φίτσιος), Αναστασόπουλος (75′ Κολογουσίδης), Μουρτζίλας Σ.

ΦΑΣ Νάουσα : Λιακόπουλος, Περηφανόπουλος, Ηλιάδης (65′ Ιτσκάρας), Ζούρκος, Βλαχοδήμος Ζ., Αβραμόπουλος, Τασιώνας, Παντζαρτζίδης, Μουρίκι, Νίκου (46′ Δίντσης), Καφές (65′ Μπιγκάνος)

*τα videos από τη σελίδα του ΦΑΣ στο facebook

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected